Sedaduru Brn23 ben yaşadım umursamamıştım dışarıdan geldiğimde görmüştüm ertesi gün beta 9,87 ile öğrenmiştim canım
Esen_3345 Ben gece yapmıştım tek çizgiydi sabah uyandığımda silik bir çizgi daha vardı kızıma hamileyim şimdi 😊
Zehross03 Brn23 valla dört kere gebe kaldım Üçünde çok erken yakaladığım için çok sonradan çıktı hatta çöpe atıp sonradan gördügüm oldu O Çift çizgi gebelik olmadığı sürece kolay kolay çıkmıyor
irem-1999-54 Brn23 bemce erken gebelik testi al yap yada kan ver gebelik olabilir bizede haber ver bidaha yapinca canım
Aylin0305 Bende senin gibi 1 bucuk 2 saat sonra cift çizgi çıktı banada bozuk dendi test yine aldim ve yine denedim oda 2 saat sonra çıktı emin olmak icin bu sefer kan verdim hamile oldugumu ogrendim geç döllenmeden dolayi bu sekil sonuc almışım
Brn23 irem-1999-54 valla üzülürüm diye kan vermeye cesaret edemiyorum ☺️Bi kaç gün daha durup tekrar test yapıp çyle kan vereyim dedim
svda33 Brn23 benim 1 2 saat sonra ok çok silik gölge gibi göründü ertesi gün kan verdim ve değerim yüksek çıktı. Erken gebelik testidi