Rumuz123456 Birminikcivciv uçuşa elverişlilik raporunu diyorsunuz sanırım , ben uçuş personeli olmak için almıştım o raporu hamilelikle ilgisi yok
Fatmasukes141214 TeoMom tamam canım inşallah gidicem. Su hormon testini vereyim ona direk gösteririm soncu
twinboymama Drymama genelde de sezaryen yanlısı😅 hiç beğenmedim cidden. hatta kadın öyle panik ve garantici ki, asla normalleri düşünmene izin vermiyor
Drymama twinboymama Hadi ya bir süre yeni hamileyken gitmistim ilgili bir kadındı begenmistim ben sonrasinda sehir degistirdigim icin baska doktora gidiyorum ayrintilarini bilmiyorum cok 🤷🏻♀️
Tug_mel Fatmasukes141214 Şule bilgiç selman var iyi bir doktor diye duydum İnstagram dan takip edebilirsiniz bakabilirsiniz
Nazenin1551 Fatmasukes141214 Arkadaşım takibini orda yaptryor doktoru şule bakan bilgin çok ilgili dedi emsey hastanesinn kendi sitesinde doktorların uzmanlık alanları ve görev yaptığı yerler yazyor birde ordan bakabilirsnz ☺️
menessare Fatmasukes141214 iki arkadaşımda orda doğum yaptı memnunlar o tarafta otursam bende orda yapardım Ataşehir tarafına taşındım ben . Arkadaşımdan biri 2. Doğumuda orda yapıcak sanırım
Elifsahin93- Fatmasukes141214 2 dogumumu da Gülcan hanımda yaptım. Çok memnun kaldığım bir doktor ve hastaneydi fakat şuan yine hamileyim maddi olarak beni aştığı için oraya gitmiyorum.
Fatmasukes141214 Elifsahin93- Şule hocaya randevu aldım gidiyorum kızlar valla hormon test aldım diğerleri tatildeymiş