Canangnctr FiruzeAlagoz1207 Vala her sancı gelişinde ıkın acilman daha çabuk ilerler 4 gün önce yaptim sancim geldikçe ıkindim yarım saat sürdü 10 cm acilmam ve hemen doğuma alindim özel hastane ebe güzel ilgilendi
Yonca_trk Yagmuryucel gözünüz aydın fazla ağrı çekmemenize çok sevindim darısı başımıza 🙈özel hastane miydi acaba
Yagmuryucel Yonca_trk özel polikliniğe gidiyordum doktorum özel bir hastenede doğum yaptırdı. Doğumhanede ki tüm süreci o takip etti. Bazen bir ağrıda ikinci ıkınmayı yapamıyordum sorun yok dinlen diyordu bir sonraki için güç topla. 7 de hasteneye gittim 10:45 de çocuğum kucağımdaydı. Her ağrıda doğru ıkınma çok önemli gerçekten..
Yonca_trk Yagmuryucel keşke imkan olsaydı bizde özele gidebilseydik inanın o kadar zorluk yaşıyorum ki bu devlette ki doktorlar la
Canangnctr gazetecimom idrarda sıkıntı olmioda büyüğü biraz zor oluyo kabızlık oluyo ben ilk çocuğumda 5 gün çıkamadım ikincisinde de 3 gün anca çıktım çok zorlandım ama
Canangnctr Yonca_trk Allah yardım etsin benim gittiğim hastane bana 2 bin 400 demişti doğuma gittiğim gün meğerse zam gelmiş 3 buçuk olmuş anca 3 bin 200 bağladılar 😑
Yagmuryucel Yonca_trk ben devlete de gidiyordum ancak randevu alınmıyor, her şey aksıyordu. Bize de ailelerimiz destek oldu ve atlattık bu süreci.. umarım süreciniz su gibi akar gider
Canangnctr Yagmuryucel Vala 3 milyar 200 verdim doğuma girdim iyiki vermişim yani 3 saate doğumu yaptılar iğne serumlarlq
Aleys Yagmuryucel çok güzel böyle olumlu şeyleri okuyunca insan mutlunoluyır Allah sağlık sıhhat versin size de yavrunuza da 🧿
Naz0123 FiruzeAlagoz1207 arkadaşımın o şekilde bebeğin kafası sıkıştı .açılma olmadan ıkınmayın derim .her doğum farklıdır.
Bebegiinin_Annesi Allah analı babalı büyütsün çok güzel 🥰 Bende eşim doğum anında yanımda olsun çok istiyorum ama buna izin veren hastaneler hep 15-20 binin üzerinde para çıkarıyor.. Hayalde kalacak gibi.. Sizin hangi hastaneydi?
Yagmuryucel Bebegiinin_Annesi ben Tekirdağ yaşam hastenesinde yaptım.. benim doktorum istisna yaparak annemi de aldı çünkü eşim çok heyecanlıydı
Ark Yagmuryucel yasa sağlıkla büyüsün prenses 😍 bana çok motive oldu bende 39+3 oldum bu hafta gelmezse bende suni veya sezeryanla haftaya dogurucam insallah benim kızım bekletmez gelir kolaylıkla alırım teşekkür ederim hikayeni paylaştığın için
Yagmuryucel Ark umarım bekletmez, bekleyişi günler içinde asla stres olma çünkü o hazır olduğunda gelecektir :) sürecin su gibi geçsin inşallah
Gamzeeee16 Yagmuryucel harikaaa Allahım isteyen herkese nasip etsin epidural kullanmak istiyordum bende inşallah gerek kalmaz 🥰