Kleopatra- HavvaSonmez03 Ne güzel vallahi bende bir haftadır yiyorum😂 Aynen alışsınlar. Gerçi onlara çok vermeyiz haftada bir kere falan ama olsun 😂😂
Meers [silindi] bebeğin kesesini görmeye gittiğimizin akşamı eşim covid pozitif çıktı bana bulaşmadı cok şükür en son buna bu kadar sevindim
smallbaby [silindi] 😝😝😝valla gülelim diye dedim yoksa mustang kim biz kim allah yukarda tomofilimiz bilem yohh😆😆
BesimeSarikaya [silindi] İzmir Torbalida oturiyorum burası aşırı sıcak Mayıs ayından beri çok çok çekiyorum sıcaklardan bu hafta baya baya düşücek havalar ona seviniyorum 😊😊😊acicam tüm camları uzanicam serin serin
El123 2Prensin_annesiii aynısını yasıyorum 17 yasında kardesım ben buyuttum onu gecen gun bı tencere takımı begendm alıp getrmıs kızıma bor suru kıyafet okdar duygulandım kı yanı buyumuste bana ıstedklerımı alıyo ınanamamıstm ahh🎈
Leylasima [silindi] eşim iş nedeniyle doğuma yetisemeyecgini söylüyordu bugün haber aldım doğumdan önce gelecek bu beni baya mutlu etti evin içinde ağzım kulaklarımda geziyorum😍😍🌺
Nrglesim2 [silindi] normalde benim eşimde benimle olan bişeyi paylaşmayı sevmez sen benim özelimsin neden herkes seni görsün der ama resim paylaşıp ole yazması beni çok mutluu etti
Dylann [silindi] yaa az önce yaptığım alışverişte şişen göğüslerm için büstiyer tarzı yarım aldım dye nasıl mutluyum Allahm günüm aydınlandı resmen😂😂😂
Dylann Fidan3134 yaaa kıyamam ben sana 😒😒 çok üzüldm adına. Sen sevgiyi kimseden bekleme çok üzülürsn inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alıp bakıp bakıp iyiki doğurmuşum diyip mutlu olacaksn ♥️
Obirgebe [silindi] az önce kocam sucuklu yurta yaptı yanında çay 😅 kaynım doydu bebiş hareketli diğer bebelerim uyuyo bnden mutlusu yok😂
45ekn_ [silindi] kizimin calisma masasi ve kitapliga ihtiyaci vardi. Birde 3 numaram olacak nasipse onada yatak lazimdi. Abim sag olsun surpriz yapmis hepsini almis. En cok buma mutlu olup sevindim. Bhi birde evimi boyatacam ona seviniyorum. Bebegim temiz eve dogacak diye