smallbaby [silindi] 😝😝😝valla gülelim diye dedim yoksa mustang kim biz kim allah yukarda tomofilimiz bilem yohh😆😆
Bebekgeliyoorr [silindi] Bugün annem aradı ben galiba gelemeyeceğim çok yorgunum dedi. İyi o zaman ben yemek yaparım birazdan veya söylerim dedim. 5 dakika sonra en sevdiğim yemeklerle geldi 🥰 Şuan benden mutlusu yok 😄
Kleopatra- HavvaSonmez03 Afiyet olsunnn 😂💐 Ben artık ultra yapıyorum kocaman bardağın içine sütle karıştırıp yiyorum vallahi çok güzel 😂
aleynakpnrr [silindi] doğuma 0 gün kaldı uygulamaya göre bu beni çok mutlu ediyor🤣 yarın kontrol var inşallah doğumum çok çok yakındır
byzza16 [silindi] bugün kızımla babasını dışarı yollayıp dip köşe evi temizledim sonrasında da bir duş ve kahve misss😍 Aşırı mutlu oluyorum temizlik yapınca
HavvaSonmez03 Kleopatra- benim dün canım çekmişti dünden beri yiyom 😂 sanada afiyet bal şeker olsun şimdiden alışsın bebişler 😍
Kleopatra- HavvaSonmez03 Ne güzel vallahi bende bir haftadır yiyorum😂 Aynen alışsınlar. Gerçi onlara çok vermeyiz haftada bir kere falan ama olsun 😂😂