Dilaraa23 Rumeysa_0429 bende meyve atıyorum ağzıma yada ayran içmeye çalışıyorum napacağımıda şaşırdım artık zor valla🥺
Ganime0606 Dilaraa23 bende 7haftama girmek üzereyim ama bende hiç bi belirti yok🤔🤣sadece çabuk yoruluyorum
Btl_3438 Ayssee__ bir buçuk aydır mahvetti bulantı beni bir gece hastanede kaldım su bile icemedigim için ama şuan çıksa da yiyorum ye çıkar modu 😃
Nesli3504 Ekk61 kendini öyle motive etme korkuyu getirme aklına rabbim büyük yardım ediyor canım sen içini ferah tut herzaman bende 27 haftadayım ilk başta bende korkuyodum ama geçti aklıma getirmiyorum hiç valla
Ea-0103 Dilaraa23 bulantı hayatımı zehir etti sabahın 7 sinde uyanıyorum hiçbir şey yiyemiyorum tost dışında meyve dışında 😞😫 bende tam 7 haftalığım şuan ne zaman biticek umut istiyorum
Dilaraa23 Ea-0103 ay valla tost bile yiyemiyorum çok kötüyüm 1 aya kadar azalacağını tahmin ediyor ve umuyorum 🥹
3prens71 QulizadeLamiye hareketlerı nasıl canım ıkı gundur bn cok az hıssedıyorum cok ayakta kaldım onunla alakası varmı blmıyorum
strawbery Dilaraa23 Ben 8+1 deyim inanilmaz bas donmem ve yorgun bi halim var asiri zorlaniyorum bu ara
Selvinaz1__6 strawbery Bizde 8+6 arada mide bulantısı var çok şükür ıyiym ama bir halsizlik bir uyku hep bu şekildeyim baş dönme de var baya
Mrskzl Aaaysee ay benimde 5+1 salı kontrolüm var keseyi gördünüz mü testim pozitif çıkmasa hamile olduğumu anlamicam sadece bel ağrım var ve göğüs siz nasıl hissediyorsunuz 🫶🏻💕
Aaaysee Mrskzl bende köydeyim hastahaneye daha gidemedim yarın gidicem insaAllah,heyecanlı hissediyorum 🤭 keseyi hemen görmek kalp atışlarını hemen duymak istiyorum çok sabırsızım 😁🥰
Nefesozo123 Dilaraa23 bende 4+5 haftalık hamileyim gece ateş basması yaşıyorum ara ara bel ağrısı oluyor şimdilik bu şekilde 🥰çok şükür
Aysel3393 Dilaraa23 bulantım yok acıkınca midem Cox fen oluyor kusma geliyor . Kasik ağrısı fazlaca . Hec yorgunluk . Tabiki tavuk gibi uyumak
Melissamom Dilaraa23 9+3 den selamlar 🖖 bulantı kusma baş dönmesi bel ağrısı şimdiden 9 aylığım sanki bu ağrılar ne anneler 😂