Melistkr2 Oznurcakir EsiLaMirac_0mom Minikbebegim1999 Helinozan bebegim2023 Paw segah06 Kızlar bende öyleyim 17 haftalık hamileyim iştah 0 ilk günden beridir böyle artık herşeyi zorla yemeye çalışıyorum mide bulantım fazla olmuyor artık ama iştahsızlık hala devam ediyor 65 le hamile kaldım hala 65 im hiç kilo bile almamışım hamilelikten önce iştahım çok kabarıktı hatta yememek için zor tutuyordum kendimi gebeliği öğrendikten sonra iştah sıfırlandı 😏😏
Oznurcakir Melistkr2 bende de öyle oldu yeme kesildi ilk günden beri 3 kez kusma yaşadım ama suan berbat halsizlik var üzerimde 🤦🏻♀️
Melistkr2 segah06 brn kusmuyodum hiç midem kuru kuru bulanıyordu ama ilk günden beri iştahsızlık var sizde de mi öyle ilk zamandan beri mi
segah06 Melistkr2 canım taş çatlasın 5 kez kusmuşumdur. Bende de kuru bulantı ve iştahsızlık var. Mesela akşam yemeği yiycem gözümde büyüyo
Melistkr2 segah06 ay inanki bende öyleyim ya of bilmiyorum ne zamana kadar böyle olucak artık zevkle yemek yemek istiyorum
segah06 Melistkr2 canım sadece 1 hafta iştahım iyiydi. Yeni haftaya girmemle mahvoldum ya. Zor bela ekmeksiz corba falan icebiliyorum. Bulantı ilacı kullanıyor musun
Melistkr2 segah06 içiyordum prilam ama bıraktım 2 haftadır bulantım fazla olmuyor eskisi kadar daha iyiyim ama iştahım normal olarak yok zaten