Minikcennetim Kızlar bebeğin tekmelerini hissedi Ama aniden böyle karnıma acı giriyor sanki bebeğin tekmesi gibi ama eminde olamıyorum bu kadar güçlü tekme atar mı ki bu haftada🥹
QUEEN088 Minikcennetim canım bende makat gelişiydi öyle güçlü tekme hiss ediyordum 18 haftaya gibi)Şimdi farklı durmuş yavaş tekme hiss ediyorum
Ogretmen_Anne_ Minikcennetim bebeğin tekmesi o haftalarda acıtmaz kasıklarında ağrın var ise enfeksiyon vs olabilir
nilsmomy Minikcennetim acaba enfeksiyonunuz mu var benim idrar yolu enfeksiyonum var bebek hareket ettikçe resmen içim acıyor
Bebekdelisi Minikcennetim karın kaslarınız suan gerılmıstır boşluğa doğru arada sızlama varmı tam bebegınızın atak yapıp karnınızı büyütme döneminde
Minikcennetim QUEEN088 bu ara az tekme hissediyorum hissetiğimde de böyle anlık acı oluyor anında geçiyor sanki kafa atıyor gibi geldi😀
Minikcennetim nilsmomy canım ya bol bol su içiyorum bi hafta öncede tahlil verdim temizdi ama bilemedim
Minikcennetim Bebekdelisi evet canım bayağa karnım iki günde büyüdü sanki kenarlarımda ani sancı oluyor
Minikcennetim QUEEN088 en son kontrolümde baş aşağı duruyodu şimdi nasıl bilmiyorum tek harketlerini hissediyim de acı önemli değil🥰🤭
Minikcennetim QUEEN088 benimde bu ara çok sakin sanki 16-17 haftada daha hareketliydi pozisyonuyla alakalı sanırım
Tunahan_rumeysa16 Minikcennetim benimde sizinle haftam günüm aynı ama ben hiç hareketlerini hissedemiyorum neden olabilir hastaneye gitmeyi düşünüyorum tedirgin oluyorum bazen
Minikcennetim Tunahan_rumeysa16 canım hiç tedirgin olma doktor bana 5-6 aya anca hissedersin demişti bende çok odaklanmazsam işim gücül olursa hiç hissedemiyorum birde ben çok zayıfım onunda etkisi olabilir herkes 20.haftasında hissediyor genelde
Ysfgl_3003 Minikcennetim merhaba bende 17 haftalığım ilk hareketini iki gece üst üste hissettim iki gecedir de bekliyorum hissetmiyorum sanırım sende de oluyor mu