Blodreina_ Arkadaşlar beşik almayı düşünüyorum bebişimize odayı hemen yapmak istemiyoruz chicco beşik düşünüyorum fakat 6 aya kadar kullanabilirsin diyorlar sizce ne yapmalıyım daha uzun süreli kullanım beşik mi almalıyım yada nasıl yaparım
annelinkoo Blodreina_ ben Bellona dan büyüyen beşik aldım. Evet biraz büyük ama gayet güzel ve ileride de kullanır.
Hulus Blodreina_ eğer oda yapmayacaksaniz kesinlikle alınabilecek tek şey park yatak en uzun vadeli ve uygun bütçeli kullanilir yatak o herhangi bir markanın en uygun yatağını alın geçin önemli olan iç yatağı
Ozge Blodreina_ ara katı olan park beşik alın bir süre oda yapmayacaksınız. Ara katını 6.aydan sonra kaldırırsınız, 2-3yaşına kadar kullanır. Belki ondan sonra normal yatağa bile geçebilir. 🌸
Canpolat Blodreina_ Ben bebeğime böyle park beşik aldım😀İçine de babaannesi yün döşek dikti miss gibi yatar 😀 Yastıkta yatırmayacağım dikildiği için şimdilik koyduk tek eksik yavrum 😀 Allah’ın izniyle oda gelsin 🤲🏻Ha bide bizle aynı odada yatacak bebek anne yanı oluyor çok kullanışlı alt demirlerinden sallanıyor da 😀 6 yaşına kadar yatar Allah’ın izniyle ondan sonra genç odası alırım bazalı😀
annelinkoo Blodreina_ benim bahsettiğim mümkün değil cok büyük bi beşik çünkü:) anne yanı olarak daha uygun bisi bakıp idare edip sonra oda da yapabilirsin o zaman
annelinkoo Blodreina_ ya büyüyen beşikler biraz yer kaplıyo ama arastırıp bakabilirsin hani daha minimal olanları vardır belki
Blodreina_ annelinkoo olabilir çünkü odayı hemen yapmayı düşünmüyoruz biraz zamanla yaparız dedik beşiği bir yaşına kadar kullanabilse mükemmel olacak 🫶🏻
Blodreina_ Hulus park yatak hep düşüncemdi ama yatagımada birleşsin istiyorum hepsinde o özellik yok sanırım
annelinkoo Blodreina_ kullanıyo ya zaten ben onda çok gec yatırmaya basladım. Hala uyanır yanımda yatar. Seyyar beşikler de cok kullanışlı oluyo. İnşl gönlüne göre bulursun :)
Esraraz Blodreina_ 1 yaşına kadar kullanılacak bişey düşünüyorsanız anne yanı beşikler ideal asansörlü olanlar 4 yasa kadar kullanılır diyorlar ama çocuk o yaşa kadar yatmıyor
Fundayakut Blodreina_ Ben trendyoldan anne yanı olabilen ahşap beşik aldım yaklaşık 2-3 yaşına kadar kullanabileceği bişey bence gayette şık benimde odam biraz küçük ve bende hemen oda yapmayı planlamıyorum o yüzden bu işimi baya bi görücek gibi
Blodreina_ Canpolat oyy maşallah🥰 Çok güzel olmuş amin inşallah hayırla yatar bebiş beşikte Ara katı var mı bu beşiğin arkadaşın biri yazmıs ya merak ettim
RukiyeSefa Canpolat canım rica etsem beşiğin linkini verebilirmisin yorumları tam okudum aynı dusuncedeyim park beşik istiyorum bu hoşuma gitti diğer park beşiklerden farklı sanırım
Canpolattt Canpolat sallaniyor mu beşik bide markasi ne acaba bende park besik dusunuyorum ama bazi besikler bebekte cok terleme yapabiliyormus kalitesiz olanlar
NM_mom Benim de odam çok küçük aynı şekilde bebeğe oda yapmayı düşünmüyorum şu an, ileride yapıcam. Yatağımın yanına koymak için yoyko markasının park yatağını aldım🫠
Blodreina_ Ceren1calhan aynen anne yanı düşünüyorum oda mevzuna hemen girmek istemiyorum bakacagım inşallah
Tugce96kk Blodreina_ Yoykoo park yatağını aldım yatakla bırleşıyor gayet güzel kalıtelı geldı kumaşı vs tavsıye ederım
Ayssee__ Blodreina_ bence 6 aya aya kadar olanlardan da bi tane al anne yanı beşik taşınabilir katlanabilir olanlardan gittiğin yerlere götürürsün ben öyle yapmayı düşünüyorum 6 aydan sonra da normal bebek odası takımı dolabı beşiği yatağı takım şeklinde kullanıcam. Benim fikrim bu yönde zaten anne yanı beşikler çok pahalı da değil iki taneye ne gerek var denecek bişey değil bence
Blodreina_ Ayssee__ haklısınız o beşikten kayınvalidem eltime almış ortak katlanır hoş onu alacagım sanırım ek olarak ☺️
Azra41 Blodreina_ ben mobilya beşik aldım sonradan baza olanlardan 🥰 daha sonra baza olarak kullanırız odasını yaparız inşallah 🤲