Birminikcivciv Senle1 Hala devam ediyor mu ? Bende 32. Haftadayım bebek vajinama vuruyor pat pat oynuyor altım zaten yerleşmiş kafasını genital kemiğin üzerinde hissediyorum dokununca
Senle1 Birminikcivciv bende hissediyorum diodum canm ama o poposuymus kafasi yukardaymis 33+2 oldum halen makat geliş pozisyonunda🤣🤣
Melikekader1 Bebisscann bende bugün itibariyle 35.haftadayım yarın kontrolüm var o kadar aşağıdaki sanki vajinada hissediyorum o derece normal mi sizce sanırım dönüyor ayaklar da sağ kaburgamın altında tam
mhtpmasal Senle1 ay bunu yaşayanlar sorunsuz atlattı dimi bu süresi 29+6 aynı şikayetle karşı karşıyayım yarın kontrole gideceğim hatta endişelendim açıkçası
Senle1 mhtpmasal canm korkutmak istemem ama nadiren de olsa eğer erken haftalarda bebek aşağıda hissedilirse rahime dikis atiliyo benm arkadaşım da aynı şekilde oldu ordan biliyorum öyle bı sorunun var ise bol bol uzan çok ayakta durmaktan kaçın iki bebe anası olrk söylüyorum
ozi086 Ben bu durumu 22nci haftadan beri yaşıyorum bebek makat geliş pozisyonunda elleriyle idrar torbamı sıkıyor sanki hatta bazen aha diyorum suyum gelecek doktor çok normal olduğunu söyledi Şuan 31+4 üz hala durumlar aynı ben alıştım 😁
Senayl34 Senle1 benmde 34+4 kafasını vurdukça lavaboya koşuyorum 😂😂 altıma yapicam yoksa 😂 birde bayramda uzun yola cikicaz nasl olcak 😂 bez bağlarım glba
Senle1 Senayl34 canm komik olucak ama rahat hasta bezi yada büyük ped tak ben öyle yapiodum çok sık idrar kaçırma sorunum oldugu için 🤣🤣
Nergiz1 Kafasının aşağıda olduğunu nasıl anlıyorsunuz kızlar? Ben hareketleri tekmeleri hep yukarıda hissediyorum