Senle1 31+5 oldum bugün hanımlar fakat son iki üç gündür özelikle gece uzandığım vakitlerde bebegi çok aşağıda hissediyorum söylemesi ayıptır nerdeyse vajinamda hissediyorum çünkü aşağı öyle bı vuruyo ki pat pat ses gelio o vurdukça hatta bı ara suyu parlaticak sandım sizce normal mi böyle olması
Bebisscann Senle1 normaldir canım, tam hareket dönemi, 35. Haftadan sonra yeri daralacak ve ayakları yukarı doğru çıkacak, korkma hiçbir şey olmaz, fazla hareket istemiyorsan şekerli şeyleri fazla tüketme..
Vicibici Senle1 Daha benim 28.haftanın içinde bunları yaşamam? 😕 2 gündür moralim bozuldu vajinaya vurmasından şu an yukarı çıktı mesela, çok kafana takma onların canı sıkılıyo içerde annesi
mommysbrids Senle1 bende 32+5 dedigin gibi ayni bebis makat gelis suan dolayisi ile ayaklari ile bir vuruyor vajinaya resmen surekli lavaboya cikma ihtiyaci duyuyorum yürürken elimi surekli istemsizce karnimin tam altina koyuyorum düsecekmis gibi geliyor asiri hareketli kayiyoe vuruyor kafasini mideme yasliyie fenalaşiyorum resmen Ilk kizimda cok hareketliydi buda öyoe can yakiyorlar vallahi :)
Senle1 Bebisscann aksine mutlu oluyorum hissetikce hissetmekte istiyorum ama çok guclendi hareketleri çok agri yapiyo
1yenianne Bebisscann ya ben de 32. Haftamdayım asırı az hissediyorum bebeğimi..Doktor normal hareket ediyor nasıl hissetmiyorsun dedi..Ben hiç hissetmiyorum acaba sebebi nedir?
Melikekader1 Bebisscann bende bugün itibariyle 35.haftadayım yarın kontrolüm var o kadar aşağıdaki sanki vajinada hissediyorum o derece normal mi sizce sanırım dönüyor ayaklar da sağ kaburgamın altında tam
Busra-tunc01 Senle1 Bendede öyle olmuştu bı kaç gün sonra geçti suyum gelcek die çok korkmuştum 😂🤭 36 haftadayim suan
Nskyhn Seyma06 ya ben de yürürken o kadar aşağı iniyor ki yürüyüş yaparken çok zorlanıyorum 😂 aha diyorum bir şey oluyor 😂
Bebisscann 1yenianne bazı bebekler yumuşak hareket ediyor canım az bişey de olsa hissediyorsan iyidir bebiş, bu arada kız çocukları genelde pek hissedilmez kız mı sizin ki
Nskyhn Seyma06 bana da annem keşke o kadar kolay olsa diyor hahahah 😂 ama insanın içi bir hoş oluyor ya
1yenianne Bebisscann yok erkek bebek hiç hissetmiyorum diyebilirim..Kendisi oynuyormuş ama ben hissetmiyorum..Son ayımdayım üstelik..Acaba ilk gebelikten mi?
Asli1111 Senle1 benımde öyle ya başı aşağıda korkuyorum hemen çıkar diye 😅 ayaklarımı bazen yukarı kaldırıyorum ama etkisi yok kafası sağ kasıgimin orda govdesi sol tarafta 30+3