Sevgiavc Sinemozy hadi hayırlısı canm kız erkek hayırlı evlat olsun inşallah erkek doğurduğum için az cok belirtileri söyleyeyim ☺️Miden hiç bulanmaz sağ tarafta durur genelde cok hakaret etmez 13 haftada öğrendim ben kaçıncı haftadasın
Sinemozy Sevgiavc 12+2 haftalığız sağlıkla olsun da cinsiyetin önemi yok canım ultrasondan anlayabiliyosan atıyım bak teyzesi 🙈🥰
Sinemozy Sevgiavc iyi yapmışsın canım sen kaç haftalıksın ben sormayı unutmuşum konuşmalara baktım şimdi kusura bakma 🙈
Sevgiavc Sinemozy valla canım hiç bilmiyorum süpriz oldu bize ☺️Test yaptım regl olmadım pozitif çıktı kan verdim değer 508 çıktı bakalım gidince ögrenicem artık 🙏
Haticee7818 Kızlaaar sizde çankırıdasınız sanırım doğuma zam gelecek demişlerdi salı günü gitmiştim bugün öğrendim Ki 6950 TL idi 11500 e çıkmış
Sevgiavc Sinemozy iyiyim ttalım sen nasılsın neler yapıyorsun bu arada bende glttim hastaneye 🥰sen gittin mi bebiş nasıl cinsiyet belli oldu mu
Haticee7818 Sinemozy yanlış bilgiymiş kuzum zam geldi ama bu kadar yüksek fiyat değildir diye düşünüyorum %10 civarında bir zammış o da 7800 TL falan oluyor sanırım ama hangi doğum için bilmiyorum
Sinemozy Haticee7818 bende duyunca şaşırdım eğer o kadar olsa İstanbul’u geçmiş oluyor burası 🙈 sen kaç haftalıksın özelde takiplisin sanırsam yanlış okumadıysam
Sinemozy Haticee7818 bende duyunca şaşırdım eğer o kadar olsa İstanbul’u geçmiş oluyor burası 🙈 sen kaç haftalıksın özelde takiplisin sanırsam yanlış okumadıysam
Haticee7818 Sinemozy 33 haftalık hamileyim kuzum özele gidiyorum kadriye hocaya sen kaç haftalıksın kime gidiyorsun