minikkurabiyelerinannesi Zeliha38 Bizim bi akraba 33 de yaptı 1 hafta küvezde kaldı taburcu oldu bebeği çok şükür şimdi 1 yaşında bıcır bıcır bi kız oldu 🥰 aniden su gelmesiyle doğum yapmıştı oda
Zeliha38 minikkurabiyelerinannesi benimde öyle oldu aniden suyum geldi rabbim acısı göstermesin inşallah yawrularımızım
Zeliha38 Handenyildiz vay gurban olurum sana inşallah tek kayserde ne oturuyorsan sana hediye alıp vereyim yeter ki yawrum iyi olsun 😭Rabbım evlatlarımız korusun onlarla imtiham etmesin inşallah
Handenyildiz Zeliha38 amin inşallah vallahi yarın doğum yapacağım ben de dua etsen bana yeter benimde dualarım bebeğinle ❤️
Zeliha38 Handenyildiz normal dogum mu cnm rabbim koly doğumlar versin inşallah sağlıklı bebeğine kavuştursun seni hiç korkma valla dogum koly benim koly güzel bir dogumum oldu ama yawrum böyle inşallah oda iyi olucak
Handenyildiz Zeliha38 yarın sabah doğuma gideceğim inşallah senin bebeğini de sağ Salim çıkarırsın hastaneden
Aminenin_annesi Zeliha38 kilosu falan cok güzel maşallah canım merak etme yakında çıkarırlar. arkadaşım da 34 te doğurdu 2 hafta kuvözde kaldi sonra eve götürdüler
QUEEN088 Zeliha38 Evet canım normal doğurdum aynı süreç oldu.1haftaya bebeğimi kucağıma aldım.Korkma herşey güzel olucak
Zeliha38 Handenyildiz senin dogum normal mı cnm. Valla ne çoktu nede azdı ilk baya bir idrar çok sıkışırsında yaparsın ya öyle oldu