Seymavrl Kızlar 38. Haftamdayım bebeğin başı nasıl kanala girer ben korkuyorum artık sanki hiç girmicek sezeryan olmak zorunda kalcam gibime geliyor bi an önce doğurmak istiyorum yaşımdan dolayı mı bu korkular tek oldugumdan mı bilmiyorum şimdiden Allah herkesten razı olsun tüm hamilelere kolay doğumlar olsun inşallah bir avazda 🙇♀️☺
Nurr_1 Seymavrl kendini zorlayabildiğin kadar zorla korkma yürümekten dedi doktorum Bebeğin kanala yerleşmesine yardımcı olursun küt diye yerleşmez yerini bulur yürüyüşle dedi 🤷🏻♀️ Hadi insallah
Gmzomr Yürümek canım bende 39+2 yim bugün anca girdi kanala geçen haftaki kontrolde değildi doktor bacaklarımı aça aça yürümemi söylemişti
Ozgemir05 Evet benım de öyle kızlar benımde yukarıdaymış aşağı inmesini istiyorum ne yapıcam bilemiyorum valla
ferideee 36+3 haftatalığım arkadaşlar benim de bebişim hala makat dönmedi 38 e kadar bekleyeceğiz dönmezse dr um ufaktan sezaryan günü konusuruz dedi ama inş döner bende normal doğum istiyorum
Gamzestetik ferideee canım sabah akşam 10 dk secde pozisyonunda dur. Bide İnşikak süresi secde ayeti yapabilirsin.
Gamzestetik ferideee bide alttan ışık tut karanlık odada, arada da müzik dinlet. Ben bunları yaptım 34de tersti 36da dönmüş dedi doktor umarım seninkide döner sağlıkla🙏
GokceGenc ferideee bnde seyi anlamıyrum neden hemen sezeryan knşuyoruz ki onceden nası doguyodu bu cocuklar annelerimiz zamanında sezeryanmı vardı.. karşı oldugum için deil kesinlikle ama 38. Haftaya kanala girmezse knşruz dio doktorlar ya belki cocuk 39. Hafta giricek kanala 😊
GokceGenc Gamzestetik bnm doktorumda yerleri elinle sil hergun 10 dakka dedi donsun dedi yapıorum bakalım 😊
Feelina GokceGenc okadar haklısın ki şu sezeryanı seçenek olarak görenlerden bıktım sağlık duruumlarında tabiki ama yok normalden korkuyorum sezeryan olucam vs... Şımarıklık gibi
ferideee GokceGenc yani bende doğanın kanunu normal vakti gelince normal pozisyonu alır dusuncesındeyım ama baska bı dr sordum 41 haftaya kadar beklenebilir bu hafta gıdınce dr konusacagım bakalım daha bekadar bekleyebiliriz die bıraz kilosu da var bebısımızın drum oyuzden donmekte zorlanır ama ımkansız degıl tanı dedı bakalım sağlıkla gelsın de artık nasıl geldıgının bu saatten sonra cok onemı yok
Mervesonerutku GokceGenc bende yerleri elimle siliyorum canım yürüyorum ve sürekli evde temizlik iş güçten oturanıyorum sürekli ayaktayım ve bebeğim dönmüş 36haftalığım bu arada😊😊
Babies16 Seymavrl en iyi yuruyus geliyor hergun tempolu sayilabikecek sekild eyuruyebildignz kadar yuruyun.2 hafta kanala girmedi bebegim dr onerdi.5 6 ghn yurudum kotnrole gittim girmisti.onun disinda comelme merdiven iliski oneriliyor kanala yerlesmesi icin
GokceGenc Babies16 yuruyus evet iyi ama ben ayaktayken cok fazla tuvaltim gelio baskı yapıomus ondan yuruyemyrm :(
Seymavrl Babies16 Ben zaten düzenli hergün 25 dk falan yürüyorum bazen günde 2 kez bile yaptığım oluyor halim kalmadı bakalım yarın doktora gidecem inşallah inmiştir kanala
Babies16 GokceGenc benimd eoyle de yuruyunce 3 5 dk sonra duzeliyor o his baya bi sekilde idare et templu 20 dk da olsa hergun yuru
GokceGenc Feelina dediğim gibi karşı deilim sezeryana saglık sorunu olabilir insanların cok ayrı ama bn doktorlarada kızıyorum hemen işin kolayını seciolar gercekten..