ZynpNhgl Asl_aksu gebeliğin başından beri hareketleri çok değil benim bebeğin. 36 hafta geride kaldı hala aynı.
Kara77 Merss ay bende her gün hissediyorum mesela gün içinde falan her an değil ama özellikle akşam dinlenirken ya da uyku geçiş vaktinde ama öyle kayma mi yer değiştirme mi bilemedim 🤭
Merss Kara77 gece bir haller oluyor zaten içeride zıplıyor minnoş. Bayılıyorum izlemeye çok hoşuma gidiyor 😄😄 bugün detaylı ultrasonum var dua et canım inşallah sağlıklıdır bakalım cinsiyeti neymiş 😘
Kara77 Merss ay hadi inşallah sağlıkla kucağına al insallah🌼 bende çarşamba günü detaykiya gidicem 2 aydır bebişim göremiyorum doktor yok sira yok derken detaylıya kısmet ınşallah bütün genişler sağlıklı olsun🌼
zamaneannesi80 Asl_aksu 27. Haftadayım her gün değişiyor daha dün çok az hareketliydi gece bi başladı şuan a kadar çoştu 😂 bi gün durgun bi gün aktif oluyor
Mucizemi_beklerkennnn Asl_aksu 26+2 olduk bizde her gun harekt hssediyorm ama bazi zmanlar daha az ediyo daha sakin oluyo
Mervee16ozturk Asl_aksu 22 haftalık hergün her saat hissediyorum ama benim bebek çok haraketli doktorlar öyle diyor