Asl_aksu Ebrarabla_06 bende öyledim ama artık 2 günde bir oluyor yada sabah atıyor hergun sonra hep kesiyor bazen aksam oluyor yoruluyorum o yüzden mi bilmiyorum da
Ebrarabla_06 Asl_aksu atmayınca insan telaşlanıyor korkuyor bir şey mi oldu diye bizim kız bayağı hareketli hatta doktor kontrolünde hiç durmuyordu doktor bile dedi bebek çok aktif bir bebek diye
Umran__37 Asl_aksu sizin haftanizda normal bunlar hareketlerinde duzensizlik olabilir. Korkmayin 32 33 haftadan sonradan daha duzenli oluyo. 38 haftamdayim artik karnim yirtilacak tekmelerinden bu haftalara geldinde biraz dur diyo insan 🤣🤣🥰🥰
Asl_aksu Fatosbkmz benimde oğlum var ama benimki uslu mu ne 😁yada ben yoruluyorum o yüzden mi hareket etmiyor bilmiyorum bazen sabah atıyor hergun ama is yapmadim da hergun durmuyor bazen bazen de 1 günde bir işte hissetmiyorum nedense
Fatosbkmz Asl_aksu doğrudur herkesin hamileliği gerçekten farklı geçiyor.İşyerindeki arkadaşımla aramızda 1 hafta var o benden 1 hafta önde.O da çok hareket hissetmiyor gün içinde.Akşam eve gidip kendimle başbaşa kaldığım zaman hareketleniyor diyor.Bence benimki yaramaz 😂
Asl_aksu yaasemin benimde hep öyle di işte sonra senin gibi oldu canım ya nedenki bende çikolata falan yiyorum yatiyorum bişey yok bazen yapıyor
yaasemin Asl_aksu bilmiyorum ama 2 gündür tedirginim eşim sakinlestirse de as hareket edince üzülüyorum çok Allahım sağ sağlık kucagimiza Almayı nasip etsin
Asl_aksu Minigim38 hı anladım canım benimde bazen sabah oluyor uyanınca hissediyorum bazen aksam hissediyorum bazen gün boyu hiç olmuyor bende anlatamıyorum artık
caglaolmeZ Asl_aksu o haftalarda düzensiz oluyor korkma ama 29 -30 dan sonra düzene giriyor hatta bazen ozaman bile çok az hissediyorsun
mimar_anne Bende 19 da net hissetmeye başladım ama 1 gün hissediyorsam 2 gün hissetmiyorum ya da 1-2 defa anca düzensiz oluyor 21. Haftadayım şuan 27 den sonra düzene giriyormuş galiba
TeoMom Asl_aksu 1 gün daha az 1 gün daha fazla hissediyorum 21 den beri bir şekilde her gün hissettiriyor bebiş yani ama benim 2. Hamileliğim ilk hamileliğinizse düzene oturması 2-3 haftanızı daha alır
HanifeAhmet Asl_aksu 23+4 hamileyim bende her gün hareket etmiyor bazen çok hareketli bazen hiç mesela iki gündür sadece sabah birkere hissettim daha başka yok
HanifeAhmet Asl_aksu 23+4 hamileyim bende her gün hareket etmiyor bazen çok hareketli bazen hiç mesela iki gündür sadece sabah birkere hissettim daha başka yok