Dugmeninaaannesiii gzdeal seninle aynı haftadayız bende de durum aynı gecem gündüzüm birbirine karıştı resmen hem bel hem ayak hem de kaşık ağrıları var ne yapsam fayda etmedi bende malesef vücut kendini uykusuzluğa hazırlıyo sanırım 😩😩😩
gzdeal Dugmeninaaannesiii yaa çok fena inanır mısın gece 4 de anca uyudum sabah 8 de bi uyandım birdaha uyku yok 😏
Dugmeninaaannesiii gzdeal aynı durumdayız varya artık o kadar her yerim tutulmuş ki bulduğum kişiye kendime masaj yaptırıyorum biraz hafifliyor ama asla geçmiyo 😔😔😔
Tugce3441 Yattığım yerde terlıyorum 38+5 teyım yok anam uyku yok sankı bırı su dökmüş üstüme eşim psıkolojım bozuyor adam yatar yatmaz uyuyor Bir daha kışa denk getırcem hamılelıgımı 😅
HanifeAhmet gzdeal gel sarılalım 😔 daha 24 ama hiçbir gece uyuyamıyorum ne yapacağım böyle devam ederse bilmiyorum
KubraKaranKaya gzdeal doktorum soda çok içme dedi bana çocuk dişli doğabilirmiş. Ben kalsiyum içi hergün içiyordum haftada 1-2 iç dedi. Mide için gaviscon şurup verdi.
gzdeal KubraKaranKaya çocuğun dişli doğması yüksek oranda kalsiyum almaktan olur sadece sodaya bağlamak saçma olur bence
Melekozkan41 gzdeal 34+1 maalesef nerdeyse 2 aydır uyku duzenim berbat 0 uyku diyebilirim 5 dakikalık uykularımı saymazsak sıcak +nem+ uykusuzluk çok zor Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🤲🤲🤲🌸🌸🌸❤️❤️
gzdeal Melekozkan41 yaaa ben 32-33 haftalarda çok güzel uyuyordum hatta kendi kendime hamileliğin ilk zamanları gibi ne güzel uyuyorum dedim sonra birdaha uyumadım