Kizlar pamuk yatak almayi dusunuyorum hangi marka almaliyim tavsiyesi olan var mi?
Birde bazi markalar pamuk yaziyo ama icleri sungermis
    Kuruuzum Pamuk aldım bnde park yatak için sünger degilde sıkıştırılmış elyaf gibi duruyor ama Pamuk açıp baktım kalıp gibi durduğu için merak edip baktım bnde 🙈 e bebekten
      Kuruuzum canım yeni post açtım 80×180 yatak tavsiyesi diye bir bak istersen idaştan aldım ben çok güzel geldi
        En iyisi sert süngermiş diye duydum kızlar bilginiz olsun. Visco kesinlikle alınmamalı diye biliyorum. Pamuk da çok sağlıklı değilmiş.
        Kuruuzum visko lateks önerilmiyor süngeri şahsen ben hijyenik bulmuyorum ajerjen olduğunu düşünüyorm o yüzden pamuk aldım ztn park yataksa o yaylılar olmuyor kalın kalıyor bnm park yatak olduğunu için şimdilik mecbur inçe pamuk yatak sectim sonucta eski usul eskiden pamuktan başka ne vardı🤷🏼‍♀️
          gonulcelen aynen canm kalin diye bende dusunmemistim park yatakta cocuk cok yukarda kalicak ama pamukta almayin dediler 🤷‍♀️
            Kuruuzum bebeklere yaylı önerilmiyor
            İçe göçen bişey olmaması lazım
            Kuruuzum bana da doktor pamuk alma dedi bakteri açısından
            Yaylı da önerilmiyor
            Ne alacağımı bilmiyorum 🤷‍♀️ Beşiği ikeadan alıcam yatakları da iyi midir acaba çok model var ama. 🤔🤔
              Bskrt aynen bende cok kararsiz kalmis durumdayim ben şu yatagi aldm memnun kaldm diyen anneler nerdeler acaba bize bi yardimci olsalar🙋‍♀️🙃
                Kuruuzum ben de hep uygun sertlikte sünger yatak alınmalı diye okudum. O yuzden pukka home dan sünger yatak aldım ben. Internet sitelerinden siparis verdim ertesi gün evime ulaştı. İncelemenizi tavsiye ederim ben cok begendim. Kalınlığı sertliği ideal. ne yaylılar kadar kalın ne de visco yataklar gibi incecik. Tam ayarında bence. Sertligi de cok iyi hemen ice göçecek sekilde yumusak değil. Dış kılıfı bambu ve pamuk seklinde iki cesidi var. Ben pamuk olanı aldım. Kılıfını cıkarip yikayabiliyorsunuz. Ayrıca 2 yıl garantili. 😊
                  Kuruuzum ben de park yatak icin aldım üst katında da gayet iyi oldu kalınlığı