freeconmom Yani bu ilçe şehirden çok daha büyük dendi ama bı tane düzgün devlete ait doktor randevusu bulamıyorum doktor da yok sekreter bile şikayet ederek söyledi bunu şaşkınım illa özele mı gitmem gerekiyor yani
benkosarim freeconmom inanın şu anda İstanbul’da bile öyle maalesef ki Doktorlar istifa edip özele geçiyorlar ya da yurt dışına gidiyorlar randevu bulmak için her gün sabah saat 10.00′da randevular yenileniyormuş siz tekrar bir bakın İnşallah bulursunuz bir de sabah 8.00′de iptal edilen randevular oluyor 8′den önce daha doğru onlara da bakabilirsiniz
irem01 freeconmom freeconmom evet gerçekten randevu bulmak imkansız. MHRS de alarm kurdum 1 aydan fazla oldu hala randevu bulamadım. Hastaneye gidiyorsun sıra vermiyorlar bakmıyorlar randevu alamıyorsun. Pek fazla yoğunluk ta yok neden randevu bulamıyoruz anlamıyorum. Muayene olan insanlar nasıl randevu alıyor çok şaşırıyorum gerçekten
freeconmom benkosarim o saatlerde de bakayım bende MHRS den sürekli alarm kuruyorum ama işte hiç boş gelmiyor
freeconmom irem01 aynen MHRS den falan da çıkmıyor asla doktorlar hep ayrıldı polikinikde ki doktor hem doğuma gidiyormus hem hasta bakıyormuş şok oldum sabah 7 de gittim 20 kişiden fazla alamıyorum dedi almadı