benguuusk Nurinan teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Korku heyecan hepsi bir arada doğsun istiyorum artık
Nurinan benguuusk Amin hep beraber inşallah ben şimdiden kucağıma alayım artık diyorum son zamanlarda gecem gündüzüme karışabilir 🤩
Nurinan H-26 az kalmış kuzum her şeyi hazır mı bebişin çantasını falan ne zaman hazırladın sağlıcakla al kucağına 🥰
Nurinan HavvaSonmez03 sağlıcakla al kucağına kuzum diğer bacilari görünce benim daha çok varmış dedim valla 🤦♀️🙈
Nurinan Pelinakcn ayy bende öyle hissediyorum niyeyse tahmini doğum 28 Kasım ama sanki ortalarında doğacakmiş gibi geliyor neden bilmiyorum sağlıcakla al bu arada kucağına kuzum 🌸
Nurinan 28283636 amannn kız bitmiş ya günler nasıl geçti habersiz o güzelim aylarim modunda oldum şimdi seni görünce 😄😍 sağlıcakla al inşallah doğumun nasıl olacak kuzum 🌸
brgul_34 Nurinan amin canım bende çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor resmen hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️
northandmother Nurinan inan aynı yollardan geçtik son 99 yaptığım gün dün gibi aklımda son 99 dan sonrası su gibi akıp gidecek sen bile şaşıracaksin bir an önce doğsun diye heyecan yapan ben şimdi az daha beklesin diyorum inan ilk günleri şimdiden özledim 😅
Nurinan northandmother ayy ondan sonra da doğum heyecanı başlar geldiydi geliyordu gelecekti aman her anı ayrı güzel ayrı heyecan allahim herkese nasip etsin umarım dediğin gibi olur kuzum çabucak geçip biter bana sanki bundan sonrası pek geçmeyecekmiş gibi geliyor ama neyse evrene pozitif enerji yollayalım 😁🥰
northandmother Nurinan geçer geçer bende öyle diyordum az kaldı yaa zamsn hiç geçmez derdim son günleri saydığıma inanamıyorum çok şükür rabbime bugünleri çok özlücem bundan eminim rabbim sağ salim kucağımiza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah 💙💙
Nurinan northandmother Amin inşallah sağlıklı olsun yavrular rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin 🌸