Nurinan Kızlar vakit hiç geçmiyormuş gibi geliyor aynı zamanda da su gibi akıp geçiyor çoğu gitti azı kaldı evladıma kavuşmaya heyecan bastı 😊😊 var son 99 olan
Kubra_miray_szr Nurinan yolun biraz uzun🤗🤗bende hep sayardım günleri bi bakiyorsun sona gelmişsin zaman geçiyor şimdi ise 17 gunum kalmış 😍
Nurinan brgul_34 Amin kuzum sende sağlıkla al kucağına özlem duymaya başladım aynı zamanda heyecan da var analık bu olsa gerek☺
Nurinan benguuusk ayy o kadar az zamanım kalsa dünya dar olurdu sanırım 😁 sağlıcakla al kucağına kuzum😍
Nurinan Minikoanne az kalmış canimm😍 bu sayıları gördükçe kalbim pir pir atıyor nasıl olacak doğum sağlıcakla al kucağına 😘
Nurinan Kubra_miray_szr sanki hiç gecmiyormus gibi geliyor da çok da güzel geçiyor bir bakmışız kucağımıza almışız 🙈 senin baya baya az kalmış sağlıkla al kucağına 💚
Nurinan northandmother kız sizinkileri görünce benim daha çoookkk varmış dedim 😄 sağlıcakla al kucağına 🌸
Nurinan Selmad ayy Kasım 28 görünüyor doğum ama sanmi daha erken gelecekmiş gibi hissediyorum sende de var mı 🥰
3bebeli1kedili Saat itibariyle 98 🙈 ama benim kuduruklar ne kadar daha içerde kalacak hiç bilmiyorum 😍
Nurinan 3bebeli1kedili sağlıklı olsunlar da kuzum 😘 gerçi bende sabirsizlik hat safhada hemen olsun istiyorum sonu nasıl ederiz bilmiyorum 😁 cinsiyetleri ne kuzuların 😚
Nurinan HavvaSonmez03 sağlıcakla al kucağına kuzum diğer bacilari görünce benim daha çok varmış dedim valla 🤦♀️🙈
Nurinan Pelinakcn ayy bende öyle hissediyorum niyeyse tahmini doğum 28 Kasım ama sanki ortalarında doğacakmiş gibi geliyor neden bilmiyorum sağlıcakla al bu arada kucağına kuzum 🌸
brgul_34 Nurinan amin canım bende çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor resmen hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️
Nurinan 28283636 amannn kız bitmiş ya günler nasıl geçti habersiz o güzelim aylarim modunda oldum şimdi seni görünce 😄😍 sağlıcakla al inşallah doğumun nasıl olacak kuzum 🌸
benguuusk Nurinan teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Korku heyecan hepsi bir arada doğsun istiyorum artık
northandmother Nurinan inan aynı yollardan geçtik son 99 yaptığım gün dün gibi aklımda son 99 dan sonrası su gibi akıp gidecek sen bile şaşıracaksin bir an önce doğsun diye heyecan yapan ben şimdi az daha beklesin diyorum inan ilk günleri şimdiden özledim 😅
3bebeli1kedili Ender00 Nurinan Amin amin inşallah sağlıkla sıhhatle vakti zamanında kucağımıza almak nasip olsun 🤗 benim kuzuların ikisi kız biri erkek 😍 büyük ihtimalle zaten takvime pek uyacak bebişlerim olmayacak 🫣