BusraAhmet Kizlar 20 haftalik olduk biz bi kac kiyafet falan aldik ama alisveris yapmak için daha erken mi siz kac haftalikken alisverise basladiniz
Yesimustafa BusraAhmet bende 20 haftalıktan sonra başladım her ay bisiler alayim masraf birden binmesin üst üste diye
Muhammedamine BusraAhmet 26 haftalık olduk başlamadım daha kafamda herşeyi hesapladım canım ne alacağım nerden alacağımı belirledim liste yaptım para biriktirdim başından beri erkenden yapıp pişman olmak istemiyorum araştırarak alışveriş yapmaya çalışıyorum
Kivito Deletedmom434 bitmiyor alışveiş değilmi ben hala eksik buluyorum yok konak şampuanı losyon bisürü sey çıkıyor (:
Deletedmom434 Kivito hihihi ben bitirdim😛 6. Ayına dek lazım olabilecek herşeyi,reflü yatağına dek aldım(tabi ara ara saçma saçma şeyler almıyor değilim)
Kivito Deletedmom434 geriye zevkine kalmış ne güzel bende bütün alışverişleri aldım şimdi ıvır zıvırı böyle tütüsü ama aldıkça alası geliyo insanın
denizefe ben ılkınde 20den snra aldm yavas yavas cunku bırden alınca cok yuklu oluyor heray 200tl ayrdm mesela bes sene oncede 200tlye neler alınıyodu smdı bakdım hersey ucmus 😂 herseyı bırden almaya kalksan 2000den asa tutmaz bebek arabası harıc oda oda yapmak ıstersen zaten ohooo da ben kasım dan snra alcam yavastan 22haftadsn snra alırım
Deletedmom434 denizefe kesinlikle öyle bir ateş ölçer,bir kalkan,bir biberona 400₺ ödedim ay ay almak en güzeli tabi maddi durumuna göre
denizefe Deletedmom434 bu sıpada cok acılmıxam cunku hamdım piştim misali 😂 ılkınde hep aldım aldım bosa gıttı ırı aldklarmn yarısını datmak zrnda kaldm smdı hep 0-3aylık alcam hemen toplanıyo zaten cocuklr dakka bası kıyafetmı alayım 😂
nilly Hastane çantasında bulunsun diye bir mama alayım dedim bugün dehşete kapıldım resmen 1 numara mama 70 tl aptamil evolvia fln. Umarım sütüm olur bol bol.
Deletedmom434 nilly sütün olması için kuzum bol bol rezene ve kimyon çayı hastane çantana bile mama yerine bunu koy doğumdan önce ister ılık ister soğuk iç şakır şakır süt getiriyor
Deletedmom434 denizefe kız daha ilk bebeğim ama yenidoğan olarak ne aldın dersen 4 tane hastane çıkışı 1 tanede süslü hastane çıkışı o kadar çabucak büyüyorlar herşeyi 0-3.3-6 aylık
Kivito Deletedmom434 göbeğime kaynar su döküldü bir çay bardağı derisi soyuldu bugün geçti de nemlendirici krem falan sürülürmü sence derisii soyuldu ya
denizefe Deletedmom434 benm bes sene once aldgm alt ust bıde sapkası var ısde uclu takım dıye gecıyo 15tlydı 😂sımdı 35tl olms dedm kı bunudamı dolr vurdu 😂😂 kızlar dıyokı abla sen en sn ne zaman dgrdun 😂😂
nilly Deletedmom434 öyle yapayım bari gercekten. Ihtiyac olacak mi olmayacak mi mamaya belli bile değıl.
Deletedmom434 denizefe hahah😂😂 ne dolarmış arkadaş yakında ekmeğe falanda vurursa şaşıyormuyuz şaşmıyoruz🤪
denizefe Deletedmom434 ates olcer banada lazım tutuyon tabanca gb ondan alcam bnde buyuk oglm var bıde kucuk gelıyo smdı lazm olur