eslemesila Eslemayse cok sevindim sizin adınıza lütfen bizede dua edermisin canm 30 haftalikken gittim hala aynıydı şuan 31 olacak her hafta kontrole gidiyorum mecburiyetten inşallah bizimde duzelir
Hamideekoc Mervissssss bana da dediler canım ama korkulacak kadar geniş değil erkek bebekte olabiliyor dediler o yüzden içim baya rahatladı
Krnn1 Mervissssss oranı bilmiyorum ama 24 haftalıkken kontrolde doktor şişmiş ama pek önemli değil dedi dün 30. Hafta gittim yine baktı önemli bişey değil dedi. Şişlik var ama geçer erkeklerde oluyor dedi. Sizde stres yapmayın ne gelirse Allahtan gelir.
Mavisperi 96Hamisanne tek başına bir bulgu değildir yaziyor ama ense kalınlığı dili burun kemiği ayak parmakları normalse bobrek genislmesi tek başına down sendromu için bir bulgu değildir doktorumuz
Mavisperi 96Hamisanne tek başına bir bulgu değildir yaziyor ama ense kalınlığı dili burun kemiği ayak parmakları normalse bobrek genislmesi tek başına down sendromu için bir bulgu değildir doktorumuz
Eslemayse Aaaayse123 hicbisey yapmadim canım.dua ettim bol bol.suan cok sukur 30 haftalik olduk hersey normal gidiyor🤲