sinoli tecrubesizanneadayi12 Dur o konuya hiç girme, İstanbula gidip gelicem uçakla, et bekliyor benden steaklerceee.. Ya da memleketin kasabından sipariş ettircekmiş😒
Hil38 Tavuk şinitzel, pirinç pilavı, domates çorba, patates püre salata 💃🏼 Evdeyken zaman geçmiyor yemeğe sardım😂
sinoli tecrubesizanneadayi12 Umarım.. 😅 Olduğumuz yer de sebze de yok ki doğru düzgün. Canım bamya çekiyor çok seviyorum onu bile bulamadım. Doldurulmuşu bile yok, konserve turşu olanları var 😒
-Papatya- Kleopatra- oooo bende daha ne tarifler var bu aile beni psikopat yaptı 😂 bi keresinde hiç unutmam kayınvalidemle de toplandı bütün kardeşler gelinler kızlar erkekler bi gör ve tek hazırlık yapan koşturan ben 😒 görümcem geldi yalandan bulaşığa yardım edeyim dedi elinde de çayı var bardağı koydu tezgahın üstüne sonra da bana sesleniyorlar dedi kaçtı bende bulaşık yıkarken köpük bir anda elimden kaydı bardağın içine girmesin mi 🙈😁 sonra geldi bardağı aldı hitti
Kleopatra- -Papatya- Var böyle karaktersiz insanlar. Aslında öyleleri yaranıyor biliyor musun. Saman altından su yürütmeyi çok iyi biliyorlar çünkü. Keşke sende koşturacağına, aynen onlar gibi davransaydın. Bazı insanlara iyilik yaramıyor çünkü ful fitne yapmak lazım.
-Papatya- Kleopatra- Bn gelinmişim ben yapmak zorundaymışım 😒 tabi ki de öyleleri yaranıyor bi görsen yürüyen melek sanki yüzsüz 😒
Kleopatra- -Papatya- Hiç de zorunda değilsin. Gelin almışlar köle değil sonuç olarak. Öyle görene haddini bildir yerini bilsin. Yürüyen melek olsa ne olur maya bozuk olursa kız dert etme.
-Papatya- Kleopatra- maya yok ki 😁 önceleri çok kafama takardım sinir hastası olacaktım az kalmıştı. Ama şimdi hiççç umrumda bile değiller 😒
Kleopatra- -Papatya- Olması gereken de o zaten boşver. Zihniyetsizliklerini yarıştırsınlar birlikte. Sana da hepsi aynı halt gelmiş Allah yardımcın olsun vallaha 😂🌸
-Papatya- Pembebulutt kayınpederimin bi hastane işi var Perşembe günü Bn götürdüm herşeyle ilgilendim. Kanser teşhisi konuldu ve başka hastaneye sevk edildi hafta içi gidilecekti benim de düşük tehlikem var ve iğne yaptırdım ilaç kullanıyorum. Ben bu sefer götüremem dedim suçlu oldum 😒 sırf götürmemek için numaradan ağrım var diyormuşum. Bi sürü kızı oğlu torunu var herkes benden bekliyor götürmemi 😒