Sevgiozdemir Tavuk göğsü patates biber domates soğan sarımsak hepsini küp küp doğrayıp fırınladım en kolayından. Yanına da pirinç pilavı 😋
sinoli Kleopatra- Etli Patates Yemeği Bulgur Pilavı Ayran Kavun veya Karpuz (Etsiz yemek olunca mutsuz oluyor benim ki)
Kleopatra- sinoli Elinize sağlık 🌸 Birde seçiciyiz yani o daha zor her gün etli yemek arayıp durmak gerekir 😂
tecrubesizanneadayi12 sinoli benimkide öyleydi evlenmeden önce et yemezdim ilk zamanlar ayıp olmasın diye yapıyordum sağolsun tiksindim etten 2 aya yakındır yapmıyordum yeni yeni yapıyorum adamcağız protein alsın diye😄
tecrubesizanneadayi12 minigiminannesi03 ay maşallah nerelisiniz ne güzel çiğköfteyi eşiniz yapıyor😊ben adıyamanlıyım eşim gümüşhaneli ve çiğköfteye bayılıyor sürekli bana patlıyor o yüzden yapması😄😬
minigiminannesi03 tecrubesizanneadayi12 biz afyonluyuz valla eşime yaptırıyorum ben hiç kendim yapmadım o yuzden onun istediklerini veririm geriye çekilirim
Mysaa Kleopatra- ay çok dogru dedin ya eve gider yemeği yer köşeye çekilirdim😀 ufak tefek bakınıyorum bende yeni yeni açılmaya çalışıyorum 😁
Kleopatra- Mysaa Bende öyle yapardım. Hiç mutfağa girdiğimi hatırlamam 😂 El lezzeti çok önemli şuan çok güzel yaparım eşimde çok beğenir sağolsun. Önemli olanda bu bizim için. Gül bebek yetişmek zor sonuçta 😂😂
sinoli Kleopatra- Kıymalı da değil et olacak 🤓 Çok zor çok, Et kolikler anlar beni 😂 Ben her türlü her şeyi deneyip yapıyorum ama mutsuz yiyor işte adamcağız 😅
tecrubesizanneadayi12 Kleopatra- bende bayılıyorum resmen çok seviyorum ama ne yazıkki yaşadığım şehire evlenince taşındım güzel yapan yer bulamadım
Kleopatra- tecrubesizanneadayi12 Kolay kolay güzel yapan yer bulunmuyor başka şehir de. Mersin de yiyebiliyorum ben sadece. Nereye girsen çok güzel yapıyorlar.
Mysaa Kleopatra- elim lezzetli şükür istemeyerek de yapsam bişeyi güzel olur 😀 yok ya valla oğullarıma bile öğretcem yemek yapmayı bilsinler yarın birgun lazım olur el bebek Gül bebek yok 😀😀😀
sinoli tecrubesizanneadayi12 Gut hastalığı olacaklar kız 😅 Neyse ki geldiğimiz şehrin etini çok beğenmedi de her gün istemiyor 🤪
Kleopatra- sinoli Benimkide seçici, beğenmezse didikler ama ses etmez kırmaz. Yemeye devam eder :). Ama benimde içime sinmez o yüzden sevdiği yemekleri yapmaya çalışıyorum. Allah halimizi görüyor yardım eder elbet 😂
Kleopatra- Mysaa İyi bari.🌸 Öğret öğret bende doğsun da öğretirim bir ara 😂 Gelecekte ki gelinimin el lezzeti güzel olmasa da canı sağolsun oğluşum bilsin en azından 😂
tecrubesizanneadayi12 sinoli şükür sen kurtulmuşsun😄benimki köyünden et getirtti dağ kekiğiyle beslenince lezzetli oluyor diye🥴
sinoli tecrubesizanneadayi12 Dur o konuya hiç girme, İstanbula gidip gelicem uçakla, et bekliyor benden steaklerceee.. Ya da memleketin kasabından sipariş ettircekmiş😒