misslavinia1 Dilek-K0 profiline gir yanda üc nokta var oraya tıkla engelle yaziyor o sekilde engelleyebilirsin
Gulsurmeli Dilek-K0 Merhaba, profiline girip üç noktaya tıklayıp engelleye basabilirsiniz. Mutlu forumlar 🧚🏻♀️💜
Gulsurmeli Dilek-K0 Engelle yazısı çıkmıyor mu? Ben şuan sizin profile girdim ve bu şekilde bir sorun yaşamadım
Dilek-K0 Gulsurmeli hayır maalesef çıkmıyor Sanırım android ve Apple aynı değil android mi kullanıyorsun
Dilek-K0 Gulsurmeli başkasının profilinde denedim görünüyor sanirim beni sinirlendiren kişinin profili mor diye olmuyor
Bebisscann Dilek-K0 takma boş ver yahuuu, burdaki milleti kafaya takarsak oooo işimiz çok demektir..😬
Dilek-K0 Gulsurmeli lafım sana değil ama moderatörlerin bazıları da bizim başlattığımız konu başlıklarına vs karışıp düzeltme yapmasınlar neyi nasıl yapacağımızı onlardan öğrenecek değiliz değilim de 😉😉
Aag06 Dilek-K0 hahahahahah yok gul kiz gul 😂😂 ay moderator engellemek istemen cok cool hareket valla ama malesef yok gerci olsaydi bura cok karisirdi 😂😂😂😂