Zehross03 _y0 8 gün kala benim 1.28 cıktı idrarda pozitifti aynı böyle silik bilmiyorum yaa belirtin varmı?
_y0 Zehross03 beyaz yoğun akıntı bel ağrısı sırt kasık ağrısı arada bi miğde bulantısı oluyor yorgunluk var
Nujinkanat Bende ilk böyle öğrenmiştim ama benimki çok geçmişti inanmamıştım tekrar yapmıştım 🥰 umarım sizinki de olur pes etmeyin
_y0 Aysekalkan inşallah en yakın zamanda yanınızda olur canım Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻🙏🏻 Kaç gün vardı adetine senin beta değerin kaçtı acaba
Aysekalkan _y0 ben iki haftalıkken öğren dim nasıl diye sorma uzun hikaye supriz şeker vardı şeker tavan yapdi nedeni araştırılıyor Ken supriz cikdi🤗🤫iykide olmus
Rukiye24 _y0 ilk sonucu görmedi doktor sağlık ocağında vermiştim ertesi gün izinliymiş sonra hafta sonu giriyordu cuma günüydü bende gidip acilde verdim. Birde pazar günü verdim ben kendim takip ettim aslında bir nevi sonra kadın doğumcuma randevum vardı zaten pazartesi de ona gösterdim oda iki kere takip etti iki düşük var benim ben biraz tecrübeliyim oyuzden kendi kendime takip ettim. Zaten genelde gebelik yoksa 1.20 çıkıyordu en fazla 3.97 olmasından ben anladım ve zaten emindim kendimden belirtileri de bildiğim için
Rukiye24 _y0 yani her zaman allahtan umut kesilmez 156 ve 330 larla öğrendiğim gebeliklerım düşük oldu bunu erken öğrendim döllenmeden 11 gün sonra düşük olması değil sağlıklı yükselmesi önemli 3,97 24,86 107 179 572 olarak yükseldi 16. Haftamdayım