Gezgin4592 Gul-42 ahaaa😂😂😄😄demi sanki bizi küvetemi yıkadılar hep leğen de yıkadılar Maşallah tosun gibiyiz
Azra41 tombul0bebek baya oluyor ben alalı ya bende öyle rast gele denk gelmiştim netten ve e bebeğe göre uyguna almıştım baya takım şekilde.
Melokrks Deletedmom52620 Haklısın 😀 benm ilk bebiş hiç bir şey bilmiyorum bakalım nasıl olacak annem gelecek öğreneceğim işte çok heyecanlı 🥰
catzinanny Deletedmom_31 Ben de ayaklı küvetlerden istiyorum yerim de var babyjem beğeniyorum. Bi arkadaşım çok kullanışsız dedi almış satmışlar bebek hemen büyüdü kullanamadık dedi doğrumu söyledi yalan mı anlamadım bence baya kullanışlı duruyor 😕
Morkelebek26 Kuskoysunlaryoluna ya şimdi tam bilemicem sürekli zam geliyor annem almıştı geldiğinde 300 e feln mal etti galiba kovası, küveti, maşrapası, sepet bide filesi 😊 şuanki fiyatını bilemicem ama
Egemen_ozgur_annesi tombul0bebek e bebekten 4 buçuk sene önce ilk çocuğuma almıştım şimdi ikinciye de kullanacağım😊
HSena38 tombul0bebek Şimdi yine a101 de indirim başlamış dün 2 Eylül e kadar diyor 72 TL küvet şeffaf altı desenli olanda var Instagram sayfasında var a101 in bakın isterseniz piyasadan uygun fiyat🌸💗