AliBarlas2816 tombul0bebek ben bime gelen katlanır küvetten aldım 200 e almıştım 20 TL de filesiydi bı de 20 TL ye katlanır maşrapa aldım hiç yer kaplamiyor fiyatı piyasaya göre uygundu kalitesi de güzel 😊
Azra41 tombul0bebek baya oluyor ben alalı ya bende öyle rast gele denk gelmiştim netten ve e bebeğe göre uyguna almıştım baya takım şekilde.
HSena38 tombul0bebek yok birkaç ay oldu ama katlanır düşünmüyorsaniz yine piyasaya göre en uygun a101 de var online da da indirim oluyor takip edip alabilirsiniz 😊🌸💗
HSena38 tombul0bebek Şimdi yine a101 de indirim başlamış dün 2 Eylül e kadar diyor 72 TL küvet şeffaf altı desenli olanda var Instagram sayfasında var a101 in bakın isterseniz piyasadan uygun fiyat🌸💗
1tazeanne1tazebaba tombul0bebek 2 gün önce indirimini yakaladım trendyoldam 254 TL ye bugün teslim edildi gayet güzel ☺️
Melokrks Deletedmom52620 bende küveti a 101 den aldım fileyi de civilden aldım her küvete uyumlu dediler bi tık uymadı ama çok kötü de olmadı idare eder zaten bir süre sonra bebek büyüyor fileye gerek kalmıyor
Deletedmom52620 Melokrks eşim olur olmaz tek yıkacağım ya o yüzden ilk kızımın filesine benziyor şimdi baktım da köpük file olanlar varya zaten 4 5 aydan sonra kullanamadım kilo taşımıyor aşağıya çöküyordu 😂
Melokrks Deletedmom52620 Onlarda biraz bana fazla pahalı geldi tercih etmedim. Senin ikinci çocukmuş tecrübelisindir o fileden kullan işte sonra büyüyüncede içine oturtup yıkarsın 😀
rabia333 @Deletedmom52620 Ben BİM’den almıştım filesi de ona uygundu aslında eve gelip hemen denedim. Katlananlar var ya onu almıştım.
Deletedmom52620 Melokrks genelde çıkardığım üstünü koyuyorum 😂 ama ilk zaman korku oluyor ya düşürür müyüm su kaçırır mıyım 😂 yoksa al elde çitile bebeyi ohh mis 😂
Melokrks Deletedmom52620 Haklısın 😀 benm ilk bebiş hiç bir şey bilmiyorum bakalım nasıl olacak annem gelecek öğreneceğim işte çok heyecanlı 🥰
Morkelebek26 Kuskoysunlaryoluna ya şimdi tam bilemicem sürekli zam geliyor annem almıştı geldiğinde 300 e feln mal etti galiba kovası, küveti, maşrapası, sepet bide filesi 😊 şuanki fiyatını bilemicem ama