Mrvgkmn Ronas nerelere şikayet edebilirim sonuç alır mıyım bilmiyorum sizde bana destek olursanız çok sevinirim gerçekten çok can sıkıcı bir durum
Mucizem_00 Mrvgkmn siteyi trollemiş olabilirler hackerlar ben sanmıyorum bu kdr böyle uslupsuz konusulacagını
Mrvgkmn Mucizem_00 eşim mesajları görünce sinirle aradı telefonda da devam ettiler şüpheniz olmasın gerçekten varmış böyle ticaret yapanlar keşke olmasaydı
Bora5832 @“Mrvgkmn”#p23745512bence ne kadar şikayet edilebilecek yer varsa şikayet edin ve herkesin görmesini sağlayın ne demek anneliginize laf etmek ne hadlerine yani
Mrvgkmn Bora5832 yazıyorum şuan lütfen sizde bir mesaj dahi olsa atın bunlara mesajları gördüğünüzü hoşunuza gitmediğini söyleyin sırf takipçileri çok müşteri potansiyeli var diye kendilerine hak görüyorlar bu terbiyesizliği
Kleopatra- Ne kadar saygısızca bir davranış. Müşteri memnuniyeti için tabikide uğraşmak zorundalar bu ne biçim birşey. Ben bu kadar sakin kalacağımı asla zannetmiyorum. Elinizden geldiği kadar şikayette bulunun derim.
Mrvgkmn Kleopatra- hala kendilerini haklı görüyorlar internetten sipariş iptali olmuyor kendileri de iptal etmiyor ürünü de göndermeyeceklermiş neye güveniyorlar anlamıyorum
Hamaratpanda Mrvgkmn aynı şey başıma gelse gider hesabını sorardım bu ne terbiyesizlik bu ne cüretkarlık yaa. Pes!!
Mrvgkmn Hamaratpanda haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum karşımda muhattap alabileceğim biri yok çünkü üslup denilen şeyden bir haber hala terbiyesizliğe devam ediliyor
Mrvgkmn Kleopatra- ben bu terbiyesizlerle alışveriş yapmayım diye uğraşıyorum bana diyor üç kuruşun peşine düştünüz
han_tme1 Mrvgkmn aşırı sinir bozucu 😤😤 terbiyesizler!!!! Kesinlike şikayet edin bu sözlere karşı sessiz kalmayın
Sedaknr Mrvgkmn şimdi şikayet vara baktım da sizin gibi şikayeti olan bir sürü insan var. Ne kadar terbiyesiz insanlar ya. Hatta biri tüketici haklarına şikayet etmiş de fatura göndermedikleri için şikayet edememiş.
Mrvgkmn Sedaknr minareyi çalan kılıfını hazırlar diye boşa dememişler demek ki 🤦🏻♀️ Nasıl daha iyi olabiliriz diye düşüneceklerine sahtekarlık düşünüyorlar
Mrvgkmn Hamaratpanda tüketici hakem heyetine gideceğim internet üzerinden de aklıma gelen her yere yazıyorum benim gibi o kadar çok kişi varmış ki nasıl görmedim daha önce şaşırıyorum ve herkes üsluplarından şikayetçi