Mrvgkmn Bebeğimle ilgili bir şey alacağım zaman sıkça burayı kullanıyorum yorumlar nasıl diye hediyelik için de buraya yaptım fakat zamanım kısıtlıydı o yüzden gördüğüm birkaç firmayla iletişime geçtim ben ankaradayım bulduğum bir firma ankaradaydı bende arayıp görüştüm çarşamba günü ve bana en geç iki güne elinizde olur dediler yoksa bizzat gidip oradan alacaktım fakat siparişim defalarca aramama rağmen kargoya bile verilmedi ve üslupları hiç hoşuma gitmedi lütfen görseldeki mesajları okuyun desteklerinizi bekliyorum bu konuda çok sinirliyim gerçekten bununla uğraştığıma inanamıyorum ! 
Hamaratpanda Mrvgkmn aynı şey başıma gelse gider hesabını sorardım bu ne terbiyesizlik bu ne cüretkarlık yaa. Pes!!
Sedaknr Mrvgkmn şimdi şikayet vara baktım da sizin gibi şikayeti olan bir sürü insan var. Ne kadar terbiyesiz insanlar ya. Hatta biri tüketici haklarına şikayet etmiş de fatura göndermedikleri için şikayet edememiş.
Deletedmom52620 Mrvgkmn anneliğinize mi dil atmış bu birde aynı şehirdesiniz ben böyle tepkisiz kalacağımı asla asla zannetmiyorum.
Mrvgkmn minnikmucize o kadar şakınım ki nasıl bu kadar kötü kalpli olabilir bir insan sende bir annenin evladısın neticede kazandığı üç kuruş için ahımı aldı ya ne diyeyim. Zaten lohusalık hormonları alt üst ediyor bir de bununla uğraşıyorum
Mrvgkmn Deletedmom52620 inanın sinirimden elim ayağım titriyor ama prematüre bebeğimle ne yapayım ki gidemem malesef yoksa bu lafları birde yüzüme söylemelerini isterdim yazmak gibi kolay mı bakalım. Sizden desteklerinizi bekliyorum bu yüzden bir mesaj dahi atsanız benim için böyle rahat konuşamayacaklarını anlarlar belki
ilknuribrahimbelis Aynı şehirdesiniz bu sözler karşısında haddini bildirmek lazım, terbiyesizler bunlar doymuş müşteri kıymeti hiç bişey bilmeyip ağızlarına geleni söylemişler ne hadlerine acaba… Ben olsam duramazdım
Mrvgkmn ilknuribrahimbelis ne yapacağımı bilemedim ya zaten sinirden bebeğim prematüre kime bırakayım da nasıl çıkıp gideyim o yüzden buraya yazdım
minnikmucize Mrvgkmn ben Şikayetvar a bakıp da online ürün alıyorum mesela. Buradan bir siparis yaptırmam artık
2pasaannesi Ne büyük terbiyesizlik ya sinirden çatlar insan Bence firmayı arayın ve müdürle falan görüşmeden kapatmayacağınızı söyleyin, sizinle bu ahlaksız yazışmayı yapan kişiden de şikayetçi olacağınızı söyleyin
Mrvgkmn 2pasaannesi kimi nereye şikayet edeyim bilmiyorum ki katiller sapıklar bile salınıveriyor sinirim yanıma kalacak bu terbiyesizlikte devam edecek sonunda
Mrvgkmn minnikmucize aylardır burdan bakıyorum her şeye en ufak bir şey yaşamamıştım nerden çıktı bunlar karşıma bilmiyorum ki 😡
Ronas Bu bir firmanın dili olamaz ya nasıl bir terbiyesizlik bu hadsizler dava açın üslup yoksunları çok sinir oldum şuan şikayet edelim birlikte
Mrvgkmn Ronas nerelere şikayet edebilirim sonuç alır mıyım bilmiyorum sizde bana destek olursanız çok sevinirim gerçekten çok can sıkıcı bir durum
han_tme1 Mrvgkmn aşırı sinir bozucu 😤😤 terbiyesizler!!!! Kesinlike şikayet edin bu sözlere karşı sessiz kalmayın