saresk Ogrtbusra sancım gelmedi bu zamana kadar ya da ben hiç hissetmedim ama bu sıcak basmaları mahvediyor beni de 🤦🏼♀️ Allah yardımcımız olsun, çok güzel bir sonla bitecek bu seruvenimizde 😍
saresk Handenyildiz ayy hiç bir şey kalmamış 😍 Sağlıkla gelsin bebişiniz, darısı da bize hayırlısıylaa 🤩❤️
Ask34 saresk Benimde son 12 gün. Çok terliyorum gece dönemiyorum zorlanıyorum artık. Sancılar arada hafif oluyor ama ciddi bişey yok. Heyecanla bekliyoruz bakalım.
saresk Ask34 al benden de o kadar ne rahatça dönmek var ne serin serin uykun bölünmeden uyumak 🤦🏼♀️ Ama karanlığın sonunda kocamaaan ışığımız var ona yaklaşıyoruz her saniye 🤩
saresk sevgul_96 bizimde uygulamaya göre 15 ama zorunlu sezeryan olacağım için doktorumun verdiği tarihe göre şafak tutuyorum 🤩 O bekleme en büyük heyecam zaten 🥰 Sağlıkla gelsin bebişler 😍
saresk tazebiranne_hg04 aynen öyle sanki saniyeler dakika gibi geçiyor 🤦🏼♀️ Bir de benim 26sında eşim yurtdışından gelecek onu da bebişi beklediğim gibi bekliyorum, biraz hasretlik yaşadık doğumdan sonra tekrar gidecek filan 🥺
Gizemozz Son 20 uygulamaya göre ama sanki daha erken gelecek gibi hissediyorum. 🥺 bugün kontrolde kanala girdiğini öğrendim bel agrısı kasık agrısı bütün heyecanı alıp götürüyor şuan benden. Bir yandan da kendime kızıyorum tadını çıkar söylenme diye 🦦
saresk Gizemozz yavaş yavaş yer yapıyor desene çıkmak dünya’ya gelmek için artık 🤩 Sağlıkla gelsin inşallaah 😍
saresk Ogrtbusra âmiiin âmiiiinnn 🤲🏼 Onları gördüğümüz zaman seslerini duyduğumuz zaman zaten bu günleri hiç hatırlamayacağız 😍
saresk araskus28 ayy deme öyle sağlıkla ve tam zamanında gelsin 🥶 Onlar kendi zamanlarını ayarlıyor diyor doktorlar bazıları biraz erken bazıları biraz geç oluyor ama olsun yeter ki sağlıkla kucağımıza gelsinler 😍