Esen_3345 07Gul_ süt içiyorum en fazla 10 dakika geçiriyor sonra yine devam acı yemiş gibi boğazımda bir yanma var
07Gul_ Esen_3345 yani bi ara araştırmıştım yatmaya yakın yemek felan yememen lazım bilmiyorım ki bana iyi geliyor surupsuz atlattım genel olarak yemek yiyip yatarsam kötü oluyor
bayanelaa Esen_3345 mide yanması icin gaviskon şurup aldım cidden faydasını gördüm. Sanki midem bogazima kadar geliyor da acı yemiş gibi yakıyordu 😒 günde 4-5 içebilirsin demişti bana 2 gündür yanmaya başlayınca kullanıyorum bi sure sonra geçiyor 😌
elifbzdmr28 07Gul_ canım bende senin gibiydim anlamiycam diye korkuyodum ama anlasiliyo emin ol belden kasıklarda vuran bı ağrı oluyo o ağrılar da düzenli bı şekilde olursa anliyodun zaten
Redbird Doğum sancısı başladığında aynı adet sancısı gibi başlıyor sonra düzenli kasılmalara sancıya dönüyor ve şiddeti zaman geçtikçe artıyor emin olun farklı bir ağrı olduğunu anlıyorsunuz
elif233233 07Gul_ kanama su geçmeyen ağrı olduğunda 3 acili unutma canım. Ağrıda ben şeye benzettim büyük tuvalete sıkışmış gibi .
AysegulArici 07Gul_ anlamaman mümkün değil canım emin ol zaten hislerinle gene anlıyorsun doğum anin olduğunu 😇
Karabiber 07Gul_ kız ne güzel anlattın ya. Aynı gün ve aynı haftadayız. Aynı sıkıntıları yaşıyorum. Hele şu vajinal sancı yok mu sanki çıkacak gibi hissediyorum 🥲🥲🥲
07Gul_ Karabiber evet her adım attığımda sancı çıktı çıkacak gibi anlarmışız yaşayan annelerimiz öyle diyor akışına bıraktım :)