ugurboceginibeklerken 36+3 bebeğin kilosu 2.350 gram çıktı. Doktor biraz büyümemiş bebek dedi. Sizlerin haftası ve kilosu kaç. Böyle olup sonradan bebeğim kilosu artan var mı ?
kahvesever__ ugurboceginibeklerken doğuma kadar kilo alır inşallah 🙏 kilo alacak yiyecekler yiyin bol bol
Edabykl ugurboceginibeklerken 34.haftasinda bu kiloda olmasi lazim ama cokta kotu değil kilosu doguma kadar alir biraz daha 2500 den yukari dogar buyuk ihtimal bi sıkıntı olmaz bence
ugurboceginibeklerken Edabykl videolarda falan hep 2.600 olması lazım falan diyorlar moralim bozuldu açıkçası
ugurboceginibeklerken Zeeynepp bir minyon bebek daha galiba ☺️ Siz dikkat etmişmiydiniz yemenize içmenize
CananAtaak ugurboceginibeklerken 36+4 2450 gram doktorum bişey olmaz dedi zaten ben de kardeşim de 2500 gr doğmuşuz 🤓
ugurboceginibeklerken CananAtaak bizim doktor da çok sıkıntı olmaz doğasıya kadar 2.500ü geçer yeter dedi ama işte takıyorum kafaya
Elisarli ugurboceginibeklerken 33.haftada 2400 kg dı . Artar bence bebeğinizin kilosu minyondur o yüzdendir
ugurboceginibeklerken Elisarli maşallah iyiymiş sizin ki. Doktor da minyon dedi zaten. Ama kafaya takmadan da duramıyorum :(
Edabykl ugurboceginibeklerken moralinizi bozmayın bebek 2 hafta onde yada geriden gelebilir bu çok normalmis her bebek iri dogmaz onemli olan saglikli dogmasi 2350 zaten sizinki suan doguma kadar 2500 u geçer bolbol sut yoğurt muz kaşar ceviz yiyin hergun aksatmadan
Zeeynepp ugurboceginibeklerken Kilosu çok iyi dedi doktor bey, Tuzdan ve baharatlı şeylerden biraz uzak kalmıştım onun dışında öyle çok dikkat de etmedim
CananAtaak ugurboceginibeklerken merak etmeyin başı çok aşağı inmiş benim bebeğimin her an doğum olabilir dedi küvöze girer mi dedim girmez artık dedi kilosu o kadar kötü değil dedi 🤓❤️ İçinizi ferah tutun