SedanurAydnAta Elif54 bende hastahane yorumlarında okumuştum canım baya etkilendim yani yaptıklarına şaşırdım 😟 hatta rüyalarıma giriyor ilke hanım yokmuş nurdan giriyormuş doğuma 😂 ağlıyorum falan doktorum gelsin diyorum 😅 ahh bu hamilelik 🤰🏻🤷🏻♀️
Elif54 SedanurAydnAta 😄😄 çok güldüm size sabah sabah çok iyi anlıyorum seni allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasıl etsin hepimize hormonlardan durumlar bende de ayni hem ağla hem gülme modu
SedanurAydnAta Mucizelimm Normalde ayda 1 gidiyorduk canım 33+0 da gittim kontrol için 7 8 gün sonra çağırdı haftalık gidicem galiba artık
ZeyneepP Mucizelimm Bende sezer beye gidiyorum çok sakin ve sıcak 31 haftalık olduk doğum hakkında konuşmadık daha nasıl bir yol sunacak merak ediyorum 🙈
nesrinderin Merhabalar benim yengem Dr nurdan tombalagın takipli gebe hastasıydı yakın zamanda dogumunu cok kolay bi şekılde gerceklestırmesını saglamıstı, gebeliği süresincede kendisinin buyuk destegı olmustur ,Allah kendisinden razı olsun bebeğimizi saglıklı bı sekılde kucagımıza almamızı sagladı.. kendisini tavsiye ederim güler yüzü ve ilgisnden öturu...