SedanurAydnAta ahmetsalim17 ilke hanıma gidiyorum 34 haftalık olcaz çok memnunum 😊 Nurdan hanımda yanıltmak gibi olmasın ama yorumlarını okudum pek iyi şeyler görmedim malesef 😞
Mucizelimm SedanurAydnAta ilke hanım ve sezer bey çok iyi bilgili doktorlar ikiside bende sezer beye gidiyorum arkaşım ilke de Doğum yaptı hemşire arkadaşım la sezer beye gidiyoruz gayet memnunum 🙂
SedanurAydnAta Mucizelimm aynen canım bende çok beğeniyorum çok sakin bir insan yavaş yavaş konuşması çok hoşuma gidiyor 😊❤️ 4 dikişle normal yaptı demişsiniz doğumlara geliyor dimi daha hiç sormadım ama gelir sanırım 😊
Mucizelimm ahmetsalim17 irmette sezer beye gidiyorum gerçekten bak çok ilgili ve bilgili bir doktor ben hemşire arkadaşımla sezer beye gidiyorum benden sana Öner’i ya sezer beye git yada ilke hanıma ilkede benim arkadaşım normal Doğum yaptı 4 dikişi vardı çok memnun kaldı ikisi on numara doktorlar
Mucizelimm SedanurAydnAta arkadaşımın sancısı azdı bi kaç saat bekledikten sonra suni sancı taktılar o zaten ilke hanıma başından beri normal doğurmak gerekirse attan kesi atın ama normal yapmak istiyorum demişti oda saat 5 gibi falan Doğum yaptı ilke hanım ona yetişti 🙂 şansı vardı valla
SedanurAydnAta Mucizelimm ebelerde çok tatlı çok ilgililer görüştüm ama yinede doktorunda olmasını isterim kaç ayımızı beraber geçirdik sonuçta 🙊💙
Elif54 Nurdan hnm dan memnun olan duymadım hep bi şikayet hep bi şikayet gidenlerden..kardeşim ilke hanıma gitti cokta memnun kaldık kendisinden ilke hanımı tavsiye ederim..
Mucizelimm Elif54 ilke ve sezer bey çok iyi bende memnun kaldım onlardan kimse burdan hanımı önermiyor ya
Elif54 SedanurAydnAta evet benim çevremdekilerde hiç iyi anlatmazlar onu ben gitmiyorum bu duyduklarimdan dolayı hatta doğum esnasında eşini çağırmış müdahele etmesi için yakın cevrem söylüyor bu durumu yaşayanlar
Esrabzdmr ahmetsalim17 merhaba . Kesinlikle Salih beye gitmelisin. Ben ona gidiyorum canım. Nurdan hanima gitmeni önermiyorum çevremdeki kişilerin tecrubelerinden dolayı . Bir arkadaşımın bebeğinin ölmesine sebep olmuştu hatta 😒
Mucizelimm Elif54 ilke hanımda çok iyi zaten bende sezer beyle anlaşamazsam eğer ilk gideceğim doktor ilke olur 🙂
SedanurAydnAta Elif54 bende hastahane yorumlarında okumuştum canım baya etkilendim yani yaptıklarına şaşırdım 😟 hatta rüyalarıma giriyor ilke hanım yokmuş nurdan giriyormuş doğuma 😂 ağlıyorum falan doktorum gelsin diyorum 😅 ahh bu hamilelik 🤰🏻🤷🏻♀️
SedanurAydnAta Mucizelimm Normalde ayda 1 gidiyorduk canım 33+0 da gittim kontrol için 7 8 gün sonra çağırdı haftalık gidicem galiba artık
ZeyneepP Mucizelimm Bende sezer beye gidiyorum çok sakin ve sıcak 31 haftalık olduk doğum hakkında konuşmadık daha nasıl bir yol sunacak merak ediyorum 🙈
Elif54 SedanurAydnAta 😄😄 çok güldüm size sabah sabah çok iyi anlıyorum seni allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasıl etsin hepimize hormonlardan durumlar bende de ayni hem ağla hem gülme modu