Panik atağı olan var mı
Ne gibi çözüm buluyorsunuz süreç için
Ben günler yaklaştıkça kalbim sıkışıyor gibi hissediyorum
Doğum korkusu panik atak
benguuusk Damağınızın acısı geçti sanırım 😂
benguuusk canım bende çok korkuyordum ve inan canım çok azdır normalde ama normal doğum yaptım herşeyim normal gitti ve doktorum bu sebepten sezeryana yönlendirmedi hiç ve bende normal doğum yaptım 12 saat sancı çektim zordu evet yeri geldi agladım zorlandım ama bebek doğduktan sonra hemen ayaklanıyorsun ve sütün bile hemen geliyor sonra iyiki normal doğum yapmışım dedim bebeğinle kalkıp ilgilenmek kadar güzel bişey yokmuş herşey normalse kesinlikle normal yap canım bebeğim şimdi 40 günlük oldu bile be ara gecti gitti diyorum 😊😊
benguuusk panik atağı olanları onermiyorlar ama normal doğuma bence bi konuşun doktorunuzla çok kotuyseniz
Ozlemdolugan normal doğum sonrasında ağrınız oldu mu toparlanma süreci ne oldu
Ozlemdolugan sakinleştırmek için kendimi ne yapmam lazım rüyalarıma giriyor artık o kadar kötüyüm
tugba-polat yarın kontrol var konuşucam
benguuusk Allah yardımcımız olsun, bende çok korkuyodum o sebeple planlı sezaryen seçtim. Anca dedim 6-7 cm açıklıkla hastaneye yatisim yapılırsa son ihtimal normali deneyebilirim. Yoksa saatlerce sancı çekip normal doğurmayi, aksilik çıkar mı çıkmaz mı diye düşünmeyi kendime zulüm gördüm. Ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen korkumu yenemedim. Benimde bu arada 28.haftadan beri baş geliş ve bebişin başı normal doğum pozisyonu almış. 36+6 haftaligiz. 5 eylüle gün aldık nasipse. Sende sıkıntı yapma kendine, her ikisi de doğum şekli çünkü. İkisininde riski var. Hangisinde rahat hissedip evladına faydalı olursun onu düşün. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😊🙏
benguuusk hayırlısı olsun hakkınız da aslında herşey normalse korkulacak pek birşey yok ama tabi sizin elinizde olan birşey de değil
benguuusk bence iyi düşünmeye çalış ve olumsuz düşünceleri kafandan at bende de var ama normal yapmak istiyorum nasipse cunku Allah o gücü verir insana inanıyorum annelik icgüdüsüyle katlayabiliriz sonunda ona kavuşacağız ve belki düşünce yapımız degisecek daha çok güçleneceğiz o panik atak bile mazide kalıcak öyle düşün
tugba-polat kafamda çok kuruyorum sıkıntı o yüzden
Esseses hayır agrım falan olmadı dikişlerim vardı evet ama 3 4 taneydi çok degildi 1 haftada dikişlerim düştü zaten
benguuusk canım ben sürekli videolar izleyip kendimi sakinleştiriyordum mesela pozitif doğum hikayesi olanları falan izle sonra bebegime kavusacam falan diye kendine motive et sürekli