Yaceemm Bizim bir kızımız var.ilk çocuğu ikimizde kız istedik. 2. Si icin isteğim yoktu kızım olursa ablasına arkadaş olur diyordum oğlumuz olursa farklı bir cinsiyet görmüş olurum. Ama eşim 2.side kız olsun istedi hep. Kızım gibi olsun o da dedi. Ama oğlumuz oluyor.. şimdi diyor ki erkek çocukla ne oynayacağım ben. Kızımla oynadığı oyunlarda futbol tenis top fırlatma . Güreş. Bowling. Bir kere bebeklerle oynattigini görmedim 😂
Nisam2008 Yaceemm benim eşimde aynı şekilde söylüyordu 😊 Dediğiniz gibi birkere bile bebeklerle oynamışlığı yok 😂 Şimdi bizede çok farklı geliyor erkek çocuk bakalım nasıl olacak 😊
Ecrinimleyla denizefe benim de nasip Olursa ikinci kızım yolda 😂😂😂 babası da çok sevindi hiç oğlan olsun demedik hayırlı sağlıklı bi kız istedik Rabbim nasip etti ❤️
denizefe Ecrinimleyla allahım hwrkesın gonlunw gore versın en onemlısıde hayrlı saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun aklı fıkrı ywrınde evlat versın ❤️🙏 analık bambaska bısey smdı oglum dıyordko anne kız olmadı ıyıkı kızlar hemen aglıyor top oynarken 😂😂
Ecrinimleyla denizefe 😂😂😂 ay çok güldüm e kızlar bebekle oynamak ister evet canım haklısın amin inşallah herşeyden önce sağlık
denizefe Alyans byle ıkı parmagın arasına bas parmagını alıyo ya ısde o ısaretı yaprdı oglum dgdunda ılkgunde oyle dgdu😂😂 yaslılr hep arkası erkek bunun dedı
Nisam2008 Yaceemm ben baya bir süre kabullenemedim halada tam alışamadım ama doğunca mecbur alışıcaz artık 😊