Kızlar ablamin sizlere bir sorusu var 3 tane en büyüğü 5.5 cm lık kisti olduğunu öğrenmiş doktor ilerde buyurse gebelikte sıkıntı yaşayacağını söylemiş ayni kisti olan varmiydi icinizde
5 cm'lık kist
Egeninannesi_ Merhabalar bende miyomlar var. Çok olmasa da büyüdüler. Gebe kalmadan sıkıntı yaşamadım ancak birkaç haftadır bebeğin amniyon sivisinda clddi azalma oldu. Onun sebebini miyimlar bağladı doktor.
Deletedmom2224 kaçıncı haftadasiniz şuan
Egeninannesi_ benim de hamilelikte oldu iki hafta önce ameliyat oldum 6-7 cm miş ve yumurtalığıma yapışmıştı hem yumurtalığım hemde kistim alındı ve iç kanama geçirmişim sabahtan akşama kadar ağrı kesici serum verdi şerefsizler hiç bir işe yaramadı en sonunda başka hastaneye gittik doktor son anda müdahale ettik yoksa bebekte sende gidiyormuşunuz dedi açıkça. Çok kötüydü ihmal etmesin kesinlikle
Egeninannesi_ merhabalar benimde 13 cm vardı onunla gebe kalmıştım hiç haberim yoktu ameliyatla alındı şuan bebeğim doğdu hamdolsun bir sorun yok
ikicocuk_biranne çok geçmiş olsun 🌸
ikicocuk_biranne belirtiler nelerdi
altnbebek çok gecmis olsun
Egeninannesi_ geçmiş olsun öncelikle ablaniza. Benimde 4 cm dermoid kistim var. 36+6 haftaligiz. Hamile kalmaktada hamilelik süresince de problem yaşamadım. Sezaryen olucam, aynı zamanda kist de alınacak.
Esnatk sağlıkla gelsin insallah
Egeninannesi_ aminnn hepimizin bebişi inşallah 🙏
Egeninannesi_ teşekkür ederim ❤️
Egeninannesi_ hiç bir belirti vermedi sadece kistim olduğunu ve hamileliğin ileri ki aylarında küçülerek yok olacağını zararsız bir kist içi su dolu olduğu söylendi ama gel gelelim ki ölümden döndük bebeğimle. Sadece sabah sağ kaşığımda başlayan ve hiiiiç bir şekilde ağrısı geçmeyen bir ağrıydı ve sabah 7den akşam beşe kadar o şekilde bekledim çok zordu çok kötüydü asla unutmayacağım..
Egeninannesi_ benim de 5 cm’lik bir miyomum var. Bilmiyordum ilk kontrole gittiğimde öğrendim, o zaman 2 cm falandı. Doktorum hamilelik ilerledikçe büyüyebilir eğer çok büyürse erken doğum riski var. Ama konumu itibariyle çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi. Nereye yerleştiği çok önemliymiş. Eğer sezaryen doğum olursa onu da alırız dedi şimdilik takip ediyoruz bakalım.