Dil_sa Merhaba hemen hemen 6 haftalık hamileyim. Saçlarımı evde kendim düzleştirsem bişey olurmu :) normal saçlarım kıvırcık:) Saçlarını düzleştiren varmı ? Soru saçma gelebilir ama korkuyorum işte🙈
Deletedmom434 Dil_sa tabikide birşey olmaz bu kadar evham yapmayın lütfen.. Korku,korkulu şeyleri getirir🌸
Hayalll Dil_sa saka mi yapiyorsunuz? 😅 hamilelik bir hasdalik degil gunluk bakimlarini tabiki yapabilirsin sac duzlesdirdin die cocuga ne gbi bsy olablr sizce 😅 ?
Dil_sa Deletedmom434 teşekkür ederim cevabiniz icin 🙏 Elbet bişey olmaz diye ummuyor insan ama hem gençlik hemde yol gösteren kimsem yok maalesef yaşadigim ülkede.. Bi eşimi taniyorum Almanya’da :-)))
Dil_sa [bilinmeyen] hem ilk çocuk hemde gurbette ailemden uzakta yaşiyorum şaka degil birazda gençliğin vermiş olduğu evham
Kenanizm18 Cocuga birşey olcagını sanmıyorum ama sonucta elektronik bi alet bende baş agrısı yapıyor o yuzden kullanmıyorum.
Emineymen Dil_sa mutlaka insan korkuyor ama buda fena saçma olmuş hani yediğin içtiğin bişeyi anlarım da 😀 bi doktora sor bakalım ne dicek 😀
gonulcelen Emineymen doktor=🤯🤯🤯 hep diyorum doktorlar burda bu yazılanları okusa mesleği bırakır hepsi 😂
Deletedmom434 gonulcelen hemşirelerinde bunları okuyunca mesleği bırakma oranı nedir peki😂 bazen şaşırıyorum ama olabildiğince pozitif cevap veriyorum🤪🤪 hormonlarım elden gidiyağğ gördükçe
Emineymen gonulcelen kesinlikle 😀 geçen biri süt içmiş dili yanmış çocuğunda yanmışmıdır diye sormuş hala etkisindeyim 😀
Emineymen Dil_sa çok iyimsersin ama korkma ve bu kadar herşeyi takıp yaşarsan hamileliğin bitmez 😊 sağlıkla kucağına al inşallah
gonulcelen Deletedmom434 zaten sizi extra tebrik ediyorm özellikle suan çalışıyorsanız bir hastanede dert dinle bir burda 🙏🏻
yesillimonn Dil_sa Kızz çocuk yanar sakın düzleştirme 😁😂 Tövbeler olsun daha neler duycaz ne olacak canim bisey olmaz merak etme..