Ebrueylul18 Kizlar geçen temmuz ayının 22sinde adet olmustum ve bugün adet günüm geçenlerde başim filan dönmüştü biraz ama ben psikolojik sanmıştım bugün akşama kadar adet olmayınca bekleyemedim ve test yaptim😂
Zln2152 Ebrueylul18 gözün Aydın canım. Bende 16 temmuzda adet gördüm döngüm 5 gün sürdü. Uygulamaya göre de 12 Ağustos’ta regl olmam gerekiyordu ama olmadım ve halen de regl değilim. Sabah test yaptım negatif 😣
gozdeyagci Ebrueylul18 maşallah Allah nazarlardan saklasın. İnşallah eğlenceli ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin 😀
Ebrueylul18 Zln2152 yaa üzüldüm canım stres yaptıysan etkiliyo rabbim herkese nasip etsin benimde Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim öyleyse diye korkuyorum inşallah sağlıklı olur ayrica pcosluyum
Aaaaammmaaa Anaaa qı çok güzel Tebrik ederim ❤️ İnşAllah sağ salim kucana almayi nasip etsin rabbim 🥰
Mor_papatya_ Ebrueylul18 baş dönmesi dışında başka belirtin var mıydı kzum?benim bundan 10 gün önce kahverengi lekelenme geldi 6 gün sürdü bat. Test yaptım negatifti. 4 gün gecikmem var bide etsem bugün falan çıkar mı en son 15 temmuzda oldum. Bu arada hayrlı olsun cnm ♥️
Ebrueylul18 Mor_papatya_ canım bende şişkinlik vardı ama yine tahmin etmiyodum cuma günü adet günüm su olmadım normalde hemen o gün olurum sabah yada akşamına akşamda olmayınca test yaptım kıpkırmızı çıktı onun dışında anlamadım yani ama seninde 4gun gecikme var diyosun bence yap ben 4gun hiç bekleyemezdim valla inşallah vardır💓🥰