Eminebayrambey Meliisa bende Sultanbeyli’de otuyorurm saygı hastanesine gidiyordum bende zamlardan sonra vazgeçtim 28 haftaligim geçen hafta Zeynep Kamil kadın doğum Hastanesi’nde gitim çok memnun kaldım doğumuda orda düşünüyorum devlet olduğu için ucretsiz
Neslihan-kurt Bende Samandıra’da oturuyorum Ersoy hastanesinde Zeynep hanıma gidiyorum çok iyi doktor ☺️ Doğum ücretlerini her sorduğumda farklı fiyatlar çıkıyor bende napıcam bilmiyorum en sonunda devlette doğum yapıcam sanırım 😂
Semilk05 Neslihan-kurt yaaa Ersoy’u bana önermediler sezeryancı o hastane dediler kapısından geçemedim öle gözüküyor bi bende sancaktepe araştırmaya gidip orda takipli olacağım 😂
Eminebayrambey Semilk05 valalhi devlete gidin özelin sadece adı var özellikle de şu Sultanbeyli tarafında dün bir yakınım Ümraniye araştırmada doğum yaptı çok memnun kaldi
Semilk05 Eminebayrambey yaaa uzak olmasa gidicem de önümüz kış karnım burnumda nasıl gidicem diye düşünüyorum eşim çalıştığı için kontrollere sürekli gelemiyor benimle
Rahimezeynep Eminebayrambey kesinlikle doğru bende Ümraniyeye kontrole gidiyorum orda doğum yapmayı düşünüyorum
Neslihan-kurt Epidural normali sormuştum 4000 dediler 2 ay sonra tekrar gittim 5500 dediler bir sonraki kontrolümde tekrar sorucam anlaşmayı düşünüyorum bir rakamda yoksa doğum parasına oğluma 1 oda daha yaparım o parayla 😂
Rahimezeynep Meliisa Merhaba bende Sultanbeyli mecidiye de oturuyorum Ümraniye araştırmaya gidiyorum şimdilik ilk doğumum saygı hastanesinde oldu ama sürekli zamlaniyor fiyatlar ve muayene ücreti o yüzden devlete gidiyorum simdilik