• Doğum
  • Sezeryan olacaklar bakabilir mi ?

Kızlar doktorunuz (devlet veya özel belirtebilirmisiniz) size vereceği günü adet tarihinize göre mi ? Yoksa ultrasonda çıkan haftanıza göre mi gün veriyor ? Bebeği adet tarihinden önce giden var mı? Varsa doktorunuz onu da hesaba katıpta mı gün veriyor ? Umarim ne demek istedigimi sorabilmisimdir 🌸

DaisyMom ikinci gebeliğim 35+2 haftam bugun kontrolden geldim doktorum özel 10 Eylül yada 13 eylül dedi yani 38 den de bikaç gün alsa iyi olur dedi velhasıl su gelmez sancı vs herhangi Bi sıkıntı olmazsa 38. Haftada alıyor doktor ilk kızım 38+3 de doğum yaptım

Ecarve ay tane tane yazmissiniz cok sagolun.Bebeginiz 35+2 adet tarihine gore mi o haftadasiniz.Yoksa ultrason mu ? Benimde 3.sezeryanim olacak.Ikinci dogumumu 37+5 te yaptim.Ilk dogumum erken olmustu riske atmadik.Simdi 37+6 gunluk ultrasona gore gebeyim.Adet tarihine gore 36+6 haftaligim.Cok baski adet agrisi gibi agrilarim da oluyor.Doktor adet tarihini baz aliyorum dedi.Bebegin onden gitmesi beni ilgilendirmiyor dedi.Ciger gelistirici yapmak istedi.Ne yapacagimi bilmiyorum.Ikinci dogumumda doktor ultrasona gore hareket etmisti.O yuzden siz annelerin de fikrini merak ediyorum.

DaisyMom bebek en başından beri önde olunca adet tarihimi öne çekmişti doktorum. 37+3 te sezaryen oldum yani ultrasonu baz alarak tarihi değiştirdi. 36. Haftadasınız neden ciğer geliştirici iğne vurmak istedi onu anlayamadım erkenlik bir durum söz konusu değil ki

DaisyMom adet tarihine göre baz alıyor ultrason da aynı gidiyor zaten ciger geliştirici ilk kızımda sizin gibi sancım olduğu için yapılmıştı ama herhangi sıkıntı olmayınca 38+3 de alınmıştı

ikicocuklubiranne demekki doktordan doktora degisiyor.Benimde en basindan beri hep 1 hafta ondeydi.Ultrasona gore 39.haftada almis olacak sezeryana.Adet tarihine gore 38.haftada almis olacak.Iste bende anlamadim bebegin onde olmasi gelisiminin de iyi olmasi anlamina gelmezmi.Cok sukur kilosu da iyi.Bende anlamadim birsey.Yinede cok sagolun.Bende bilgi toplayip birseylere karar vericem artik🌸

Ecarve anladim.Benim oglum 1 hafta onden gidiyor.Ay sagol canim.Boyle arastiriyorum sizlerinde yasadigi durumu merak ediyorum.Ona gore bende yolumu cizicem.

DaisyMom bende dün sezaryen tarihi aldım. Son adet tarihime göre verdi. Aynı zamanda bebeğim haftasıyla da uyumluydu o sebepten tarihte oynama yapmadı 5 eylüle denk geldi ve operasyon günümüz o gün 😊 sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebisleri

DaisyMom hayırlı doğumların olsun canım 38 den bikaç gün daha alırsa daha iyi olur

Esnatk tesekkur ederim yorumun için.Cogunluk adet tarihini baz aliyor demekki.Bende bekleyeyim saglikla dogsun yeterki.InsAllah amin sag saglim alalim 🤗

Ecarve dogru soyluyosun canim.Beklemeye karar verdim.Yatarak devam ediyorum zaten.Biraz daha dayanirim 🙏 Rabbim hepimizin evladini bagislasin bizlere 🤗

DaisyMom benim 38+6 da alacak yani bu pazartesi ultrasyon da adet tarihim de bir ikisinin haftasida tutiyor

DaisyMom amin canım sağlıklı sıhhatli ağza akıl noksansız inşallah az kalmış birazcık daha sabır

DaisyMom Özel hastane. Sata göre tarih verdi. Gün aldığımin ertesi gecesi tansiyondan alındım sezeryana. Ultrasonda da 37 de 41 haftalık görünüyordu. Etkilemedi hiçbir şekilde

Şehir hastanesine gidiyorum son adet tarihimi sorup ona göre gün verdi 38+6 bu p.tesi doğumum olacak inşallah

DaisyMom bebeğin 1 hafta önde olması tabiki gelişiminin iyi olduğunun göstergesi oluyor. Mesela ben suyum sınırda diye ultrasona göre 37+4 te doğuma alındım. Eğer adet tarihim baz alınsaydı 36+4 falan olacaktı.

Zeh123-ra ne guzel Rabbim kavustursun saglikla al insAllah kucagina 🙏 tesekkurler yorumun icin🌸