Kızlar doktorunuz (devlet veya özel belirtebilirmisiniz) size vereceği günü adet tarihinize göre mi ? Yoksa ultrasonda çıkan haftanıza göre mi gün veriyor ? Bebeği adet tarihinden önce giden var mı? Varsa doktorunuz onu da hesaba katıpta mı gün veriyor ? Umarim ne demek istedigimi sorabilmisimdir 🌸
Sezeryan olacaklar bakabilir mi ?
Ecarve ay tane tane yazmissiniz cok sagolun.Bebeginiz 35+2 adet tarihine gore mi o haftadasiniz.Yoksa ultrason mu ? Benimde 3.sezeryanim olacak.Ikinci dogumumu 37+5 te yaptim.Ilk dogumum erken olmustu riske atmadik.Simdi 37+6 gunluk ultrasona gore gebeyim.Adet tarihine gore 36+6 haftaligim.Cok baski adet agrisi gibi agrilarim da oluyor.Doktor adet tarihini baz aliyorum dedi.Bebegin onden gitmesi beni ilgilendirmiyor dedi.Ciger gelistirici yapmak istedi.Ne yapacagimi bilmiyorum.Ikinci dogumumda doktor ultrasona gore hareket etmisti.O yuzden siz annelerin de fikrini merak ediyorum.
DaisyMom bebek en başından beri önde olunca adet tarihimi öne çekmişti doktorum. 37+3 te sezaryen oldum yani ultrasonu baz alarak tarihi değiştirdi. 36. Haftadasınız neden ciğer geliştirici iğne vurmak istedi onu anlayamadım erkenlik bir durum söz konusu değil ki
ikicocuklubiranne demekki doktordan doktora degisiyor.Benimde en basindan beri hep 1 hafta ondeydi.Ultrasona gore 39.haftada almis olacak sezeryana.Adet tarihine gore 38.haftada almis olacak.Iste bende anlamadim bebegin onde olmasi gelisiminin de iyi olmasi anlamina gelmezmi.Cok sukur kilosu da iyi.Bende anlamadim birsey.Yinede cok sagolun.Bende bilgi toplayip birseylere karar vericem artik🌸
DaisyMom benim 38+6 da alacak yani bu pazartesi ultrasyon da adet tarihim de bir ikisinin haftasida tutiyor
DaisyMom Özel hastane. Sata göre tarih verdi. Gün aldığımin ertesi gecesi tansiyondan alındım sezeryana. Ultrasonda da 37 de 41 haftalık görünüyordu. Etkilemedi hiçbir şekilde
Şehir hastanesine gidiyorum son adet tarihimi sorup ona göre gün verdi 38+6 bu p.tesi doğumum olacak inşallah
DaisyMom bebeğin 1 hafta önde olması tabiki gelişiminin iyi olduğunun göstergesi oluyor. Mesela ben suyum sınırda diye ultrasona göre 37+4 te doğuma alındım. Eğer adet tarihim baz alınsaydı 36+4 falan olacaktı.
Deletedmom_33 cok gecmis olsun.Iyisinizdir insAllah 🙏 anladim demekki cogu doktor sata gore veriyor.