Elif71 fatmmaa123 hayır diyetisyene hiç gitmedim çok bulantılı geçti ilk başlarda o yüzden birde gece acıkmalarım çok olurdu onlara dikkat et ettim sadece süt ve yoğurt yedim az porsiyonlarda şimdi yavaş yavaş yemeye başladım artık ama hala dikkat ediyorum azar azar yiyorum çünkü riskli Bi gebelik ne kadar az alırsam o kadar iyi benim için
fatmmaa123 Elif71 inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.bende dikkat etmeye çalışıyorum mide bulantımda var ama iştahım pekde kapalı değil diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
miroski_22 fatmmaa123 89 ile hamile kaldım canım ilk 3 ayda 82ye düştüm şuan 38+3 haftalık hamileyim 85 86 arasında gidip geliyorum değişiyor bebegim 3300 gram🙈💗🌼
Patricia fatmmaa123 78 kiloyla hamile kaldım 16+4teyiz sabah tartıldım 82,7 çıktı. Çok almışım diyetisyene başlicam şekerden korkuyorum çünkü
SutlacimiYedimmiBen fatmmaa123 ben 88 ile hamile kalip 93 ile doguma gitmistim 40 haftalıkken dogurmustum
Gzmblkn fatmmaa123 duzenli ve saglikli beslendim gebelikten once sadece tek ogun yerdim gebelikte sabah bulantilarim gecsin diye mecbur kahvalti ypmaya basladim bol yesillikle porsiyonu kuculttum daha sık yedim bulantilarla birlikte gitti kilo son aylarda basladgm kiloya geldim suan
Elisam123 fatmmaa123 ben varım 😅 benim bir kaybım oldu ondan sonra psikolojik midir neydense acaip kilo aldım onları veremeden tekrar hamile kaldım 83 ile yeni yeni kilo almaya başladım 6. Aya girdik ilk zamanlar çok bulantım oldu bulantılı hamilelik zor geçiyor ama kilo aldırmıyor o yönden iyi
CananDuru fatmmaa123 Neye göre kilolu ? Mesela ben 59 kiloyla hamile kaldim yani olk dogumdan kalan kiloyu henuz verememisken 4 kilo fazla ile 50 kiloyk3n kendime cok kilolu geliyordum suan 67 kiloyum 28. Haftada….