Green7 eylulicten Kullandıkça görücez bide görsel olarak da gösterişli de aynı zaman da ☺️ Güzel günlerde kullanalım inşallah 🙏
eylulicten Green7 insallahhh saglikla bir gelse de yemin ederim gunler haftalar gecsin artik istiyorum 🙏
Ozum12 Irembayik7 E bebek mağazasından 850 TL’ye aldık bir hafta önce şimdi fiyatı farklı uygulamada ama belki mağazada hala aynıdır hafif ve kullanışlı görünüyor☺️
Tugbacagatay Irembayik7 joie chrome aldım anakucağı da gemm aldık şuan çok kullanıslı duruyor bu sene birçok kişininde tercihiymiş yaş büyüdükcede oluyormuş diye bakalım
Mrsmrv NilAda16 yoykoyu geçen sene doğum yapan arkadaşım aldı çok memnun oldukça da hafif bir araba olduğunu söylüyor yormuyormuş taşıması kolay diyor. Ben de onu almayı düşünüyorum tavsiye üzerine
Mucizebb Irembayik7 trendyoldn aldm 4 baby olanindan 4 yasinda oglm var onu bile koyuyorum hic bi sikinti olmuyor cok hafif ve guzl de 27 haftlikta hamiely brbegim icn de guzl olur
Mucizebb Naziminverasi trndyoldn var guzl marka 4 baby cok kulanilsli ve guzl indirime giriyor arada 1000 tl 2 yil garnti
Em0s Mucizebb Hepsiburada uygulamasını takip edin orası trendyoldan daha uygun sürekli e bebek indirimi yapılıyor
Mucizebb tugbamommm bnmde bunun grisi cok guzl cok kulanişli 35 kgye kadarda aliyor 4 yasindki oglm arada giriyor 🤣🤣
Elifmstf Irembayik7 yoyko ultimate travel sistem kullanıyoruz çok çok memnunum. Biz 1.600e almıştık şimdi 4.500 olmuş çok fazla artmis
Demhat Deletedmom_11 cybex pockit de baktım ama 6-7 aylık bebekler için çok rahat olmayabilir diye düşündüm. En son bugaboo ant aldım ben de