Em0s Symkrks89 Baby2go 2012 eko baston Bebek Arabası olarak geçiyor canım ben indirimde 600 liraya almıştım şuan da indirim var ama çok değil 😊 hepsi buradadan aldım orası daha uygun aklında bulunsun
Em0s Mucizebb Hepsiburada uygulamasını takip edin orası trendyoldan daha uygun sürekli e bebek indirimi yapılıyor
Dilan157 Irembayik7 travel sistem onermiyorlar ya kabin boy yada baston alın derim bizim kabin boy marka olarak da eşim çok araştırmisti amazondan leclerc magicfold aldık daha henüz kullanmadık. Doğuma daha var
Bebisim1 betul12f baby mall dan aldım oradaki satış personeli tüm bebek arabalarına hakim çok güzel anlattilar hepsini eğer düşünürseniz bir yerinde gidip bakıp çok bir farkı olduğunu sanmıyorum
Cnsu2 Bende maxi cosi laika2 aldım maxi cosi pusetle birlikte 6 bine geldi şimdi sadece araba 7500 oldu vakit kaybetmeden almak gerekiyor gercekten
aleynakpnrr Irembayik7 https://ty.gl/kzgr3v8kfl Çok beğenerek aldım mağazadan 4400₺ ye burda biraz daha pahalı
hamisinizz Irembayik7 daha bugün baby malldan prego mios modelini aldık çok övdüler tüm özellikler tek arabada toplanmış gerçekten bakalım memnun kalacak mıyız ama içime sindi diyebilirim 😊
Jelybon merve-a Evet tek takılmıyor ama olsun ürün baya kaliteli. Zaten biizm bebiş Kasım başı falan olacak arabaya puset takip gezemeyecegim. O yüzden çok sıkıntı etmedim.
ozlembyzz  Bu seti almayı düşünüyorum kullanan varmı fikirleriniz nedir
Nilufer27 Joie muze lx travel sistem bebek arabası aldım uzun kullanımlı olması açısından daha kullanamadık 34.haftalığız sağlıkla kavuşup sağlıkla kullanırız inşallah ☺️🤲🏻