denizdalgasi1 henüz hamileyim 2.5 ay sonra dogum yapıcam inş o zaman kullanıcam ama gördüğüm kadarıyla cok saglam benim aldıgım kadının kızı 6 yasındaydı ve cok kullanmamış çizik dahi yok yeni gibi kaç sene geçmesine ragmen ne demirinde ne kumasında bi eskime yok yıkadım kumasları güzelce tekrar giydirdim duruyor yıkanınca bile deforme olmadı. Puseti biraz agır ama güven veriyor. Pusetinin yatar özelliğinin olması beni cezbetti ve cok sık duruyor priamda pusette. Puseti uzun süre kullanabilirim cünkü yatar vaziyete geliyo 13 kg kadar otokoltuğu oluyormuş. Arabanın Sürüşü cok iyiydi denedigimde alırken. Arabanız hatchback ise priam katlanınca biraz yer kaplıyor aldıgım kişi o yüzden kullanamamış araba bagajları küçükmüş. ama bagajınız büyükse sıgar bizim arabaya sıgıyor. Gecen yıl kasım ayında aldım bebek düşündügüm için kacıramazdım bi fiyatlara gelcegini düşünmedim hiç. Ama ömürlük bence 6-7 cocuk büyütür yine eskimez. Bende oto koltuğu almadım henüz suan cybexlerin fiyatları uctu ya yine ikinci el bakıcam yada daha uygun baska marka🤷🏻♀️