Gulseemaa Irembayik7 20 Haftalık hamileyim fakat her geçen gün zam geldiği için biraz acele ettim… Prego strada bebek arabasını aldım pusetiyle birlikte 8.900 e denk geldi… çok fonksiyonlu bir araçtı gayet beğenerek aldık özellikleri baktığım 20.000 TL’lik farklı bir markada bile yoktu araştırmanızı tavsiye ederim 😊
Bebisim1 Irembayik7 piercardin voyoger siyah rengini dün aldık çok hoşuma gitti araba çok beğenerek aldım
gyalinn Irembayik7 baby plus galaxy travel aldım ben de. Sağlam kaliteli fakat henüz kullanmadık bekliyoruz 😄
aychaa Uzun araştırmalar sonucu cybex eezy s twist + aton puset almaya karar verdim. Cybex in başka modellerini kullanan önerdiğiniz model var mı?
Ozsvm Irembayik7 kabin boy chicco trolley me aldim traveli kimse onermiyor kış bebesi olacağı için bi puset aldım hastaneye getirip götürmek için yaza kadar idare eder puset bizi sonra direk kabin boya geciş🙈
Nur22Elif Dolap uygulamasında 2.el garantisi devam eden arabalar var. Ben 1,5 yıl garantisi devam eden baby2go viber lx travel sistem arabayı 500e almıştım🙈
Oznurcakir Nur22Elif bende uyguna buldum 1500 falan acaba kullanışlı mj travel sistem çocuk yaşına girince rahat eder mi içinde
Nur22Elif Bu arada nuna bebek arabasını da öneririm. Hafif, kapanınca küçücük oluyor. Sürüşü rahat. 2.elde çok uyguna bulabilirsiniz.
Symkrks89 Em0s bende bu marka düşünüyorum acaba modeli neydi? Kaliteli bir marka değil mi pek bilgim yok☺
MelisY Irembayik7 kraft energy grey travel sistem aldim bir sure bekledim kendimce baya arastirdim olumlu yorumlar gordum baby mall magazasindan almistim suan fiyat biraz artmis