Deleted_12 14+6 dan selamlar 👶 Hamileliğiniz nasıl geçiyor benim halsizlik yorgunluk hissi var üstümde birazda bulantım var. Zaman hızlı ilerliyor heyecan çok 😊
Semilk05 Deleted_12 15+4 den merhabaaa. Şükür bu aralar gayet düzeldik kızımın bi an önce büyüyüp hareket etmesini tekmelerini hissetmeyi bekliyorum 🌺🧚🏻♀️
Yildizayz Deleted_12 bende 12+6 halsizlik fazlasıyla uyku sabahları aç olunca mide bulantısı. Bu günlerede şükür sağlıklı olsunlar da bebislerimiz 🤲🧿🐣
Eren_umay2 Deleted_12 13+0 bende halsizlik bulantı hiçbirşey yiyememe eşlik ediyor bizede sürekli uyku hali . Pazartesi randevuzumuz var bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyim? 🙈
Ozlem0802 Merhaba15+4 ten selamlar benimde günüm günümü tutmuyor bir iyiyken bir kötü hissediyorum 😂 cinsiyet öğrenebildiniz mi acaba birde kış bebeği olucak aşırı korkuyorum
Deleted_12 Ozlem0802 evet oğlum olacak inşallah bence kış bebeği olmaları avantaj sıcakta daha zor gibi geliyor banada en azından yaza kadar büyümüş olurlar 😊
Semilk05 Ozlem0802 kış bebeği daha iyi olur emin ol yaza kadar toparlanırsınız beraber iyice hemde ele avuca gelir. Sıcakta lohusalık kanama vs de çekilecek çile değil bence
Deleted_12 Ozlem0802 Daha öncesinde doktorum tahminde bulunmuştu erkek diye sonrasında 13. Haftada cinsiyetini söyledi 😊
Yildizayz Ozlem0802 kaç haftalık da cinsiyetini öğrendiniz acaba rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🧿🥰🐥
Ozlem0802 Yildizayz Amiinn İnşşaallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍 15+5 te öğrendik önceki gittiklerimizde göstermedi hiç sabahta uyuyordu doktorumuz uyandırmak için baya uğraştıı