Hifaberra Eminebayrambey Amin amin canım Allah razı olsun. Hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşaallah 🤲☺️
Eylulun_annesi Eminebayrambey en az kaç sene olması gerekiyormuş acaba bende pazartesi gidicem oraya merak ediyorum ssvd yi
Eminebayrambey Eylulun_annesi benim kaç sene girdiğini sordu 4 dedim olabilir dedi en az olarak bilmiyorum
Ask_hosmus oznuroznur07 Koray bey Di, doğum sırasında şehir dışındaydı, fatih bey girdi doğuma şimdi gene fatih beye devam ediyorum çok iyi bir doktor ☺️sen hangi doktora gidiyorsun
Ask_hosmus oznuroznur07 hadi hayırlısı bakalım 😂benim son 9 kontrol var bugün bakalım kanla girdimi beyefendi 😅
Sare19 Eminebayrambey bende beklemedeyim şuan 33 haftadayız 35 de perine masajı 36 da squat merdiven inip çıkma 37 de çatı muayenesi dedi doktorum bende Allah ne verdiyse deneyeceğim 😅
221120 Hifaberra Ben de inşallah ileride hamile kalırsam tekrar Tuğba hanımla Şenay ebeyi düşünüyorum. Ssvd istediğinizi ne zaman söylediniz acaba ilk gittiğinizde mi yoksa sonlara doğru mu ve Aysun ebeyle ne zaman irtibat kurdunuz?
Ask_hosmus oznuroznur07 yok yaa girmemiş eşşek sıpası, keyfi yerindeymiş 🙄 doğurmam lazım artık yoruldum 2 senedir hamileyim, sıkıldım artık 😂😂😂
oznuroznur07 Ask_hosmus Ask_hosmus bende 35+4 oldum 38 de dogursam dıyorum cok bunaldm sıcaktan nefes bıle alamıyom .normal dogum pozısyonunda ama kanala gırmıs mı gırmemıs mı 38. Haftamda ogrenıcem 🥺
Esra_4572 Eminebayrambey bende ssvd adayıyım canım faccebokta bakabilirsin ssvd die ben bir doktorla konuştum bakalım nasipse deneyecez birde ebe bulacam kendime
oznuroznur07 oznuroznur07 ınstagramın var mı belkı sana ulaşamam burdan haberdar olmak ıstıyorum yapabılıp yapamadıgına 🥺 varsa bırakır mısın hemen ekleyeyım